najlepsza obsługa klienta, zawsze uśmiechnięta:) (1) najlepsza obsługa klienta, zawsze uśmiechnięta:) Miron NIE POLECAM!!! (1) Mieliśmy z narzeczonym wątpliwą przyjemność podpisywania aktu notarialnego w... Magda czas na emeryturę (1) Chyba czas na emeryturę, tej ani już się nie chce pracować. Dzięki jej... klientka
rami - opinia (1) bardzo dobre doradztwo finansowe polecam wszystkim. zwłaszcza jeśli chodzi o... rami kiepska obsługa (1) Bardzo kiepska obsługa klienta, panie cały czas coś mruczą pod nosem jakby... Joanna wspaniała obsługa (1) Bardzo szybka i sprawna obsługa klienta, doradztwo na wysokim poziomie. Elżbieta Jak najdalej od kredytów hipotecznych w tym banku! (1) Obsługa makabra kobieta na grunwaldzkiej kompletnie nie ma pojęcia o tym co... ewelina Jak na razie wszystko w porządku. (1) Kobieta konkretna, ceny przystępne, a najważniejsze, ze rpoblem załatwiony od... Kwiatkowski M. polecam!!! (1) miło, fachowo i zawsze na czas:) Mirka tego oczekiwalem (1) spokojnie,kulturalnie nawet mozna negocjowac Slawek Polecam gorąco (1) Bardzo miła i fachowa pomoc, wszyscy zawsze dołożą starań, aby wyjaśnić... Anna ponizej krytyki (1) Od godziny 9.00 do godz. 10.30 probowalem sie dodzwonic do Waszego banku 11... M.Walenta Polecam (1) Jestem młodym przedsiębiorcom - Firma Best Concept pomogła mi założyć firmę a... Magda T NIEKOMPETENTNI (1) byłem klientem Kancelarii Pana Pietrasika, zostałem cztery razy wprowadzony w... Kultura Lucja - opinia (1) Ja mam konta w tym banku od paru lat. Terminowo płacę raty i nie mam... Lucja Godne polecenia (1) Nic dodać.Nic ująć.Pełen profesionalizm!!! Ryszard Szkolenia w Personii najlepsze! (2) Zainteresowałem się szkoleniami w Personii, gdyż znajoma poleciła mi Pania... Robert Tomaszewski Koszty monitów (1) Nie wspominam już, że za każdy monit Lukas liczy sobie 15zł - to jakiś... crimson Masakra! (1) Moja wypłata zawsze ale to zawsze "gubi sie w drodze" i w rezultacie mam ją 2... Sarna jeremiasz - opinia (1) Rzeczowi, profesjonalni a do tego mili, młodzi prawnicy. jeremiasz