Finconcept

Doradztwo finansowe

Gdańsk, Antoniego Abrahama 1A/58

Kasia - ocena (1) Doświadczenie i profesjonalizm oraz bardzo wysoka kultura osobista powodują ,... Kasia Łukasz - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z Panem Markiem, jest rzetelnym specjalistą w swoim... Łukasz Dariusz - ocena (1) Jestem zadowolony z doradzctwa finconcept Dariusz
Valeryia - ocena (1) Profesjonalizm i zaangażowanie na najwyższym poziomie! Chciałabym serdecznie... Valeryia Agnieszka - ocena (1) Jesteśmy bardzo wdzięczni Panu Markowi za pomoc w zawiłościach kredytu... Agnieszka Adrian Ł - ocena (1) Serdecznie polecamy współpracę z Panem Markiem :) Towarzyszył nam na każdym... Adrian Ł Karolina - ocena (1) Pan Marek Piotrowicz pomógł nam w uzyskaniu kredytu hipotecznego, i jesteśmy... Karolina Aleksandra - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Panem Markiem, który pomagał nam w... Aleksandra Martyna - ocena (1) Polecam z całego serca Pana Marka. Pełen profesjonalizm!!! Dziękuję jeszcze... Martyna Agata - ocena (1) Pan Marek sprawnie się wszystkim zajął, a my nie musieliśmy się stresować czy... Agata Julia - ocena (1) Do Pana Marka trafiliśmy z polecenia. Jak najbardziej potwierdzam te opinie i... Julia Marek - ocena (1) Wszystko szybko, sprawnie i co najważniejsze fachowo. Na Pana Marka zawsze... Marek Adam - ocena (1) Pan Marek Piotrowicz jest świetnym ekspertem. Profesjonalizm, komunikacja,... Adam Agata - ocena (1) Świetny profesjonalista. Pomocny i zaangażowany, poprowadził mnie przez... Agata Agata - ocena (1) Bez zastanowienia 10/10 - polecam z czystym sumieniem. W sytuacjach na pozór... Agata Adam - ocena (1) Profesjonalnie i z pełnym wsparciem. Wszystkie moje potrzeby i pytania nie... Adam Wojciech Popławski - ocena (1) Świetni profesjonaliści, zwłaszcza Pan Marek. Doświadczenie 20 letnie,... Wojciech Popławski Izabela - ocena (1) Wspaniała i profesjonalna obsługa! Gorąco polecam każdemu, Pan Marek... Izabela Marta - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z Panem Markiem - pomagał Nam nie tylko w kwestii... Marta Adrian - ocena (1) Profesjonalna obsługa, zaangażowanie, doradztwo oraz wielka wiedza z zakresu... Adrian