Firma "ALDO" na Marynarki Polskiej - OMIJAĆ WIELKIM ŁUKIEM!!!
Odradzam jakiekolwiek interesy z tą firmą. Panowie klientów mają w głębokim poważaniu. Myślałem, że tylko mnie dotyczy ta kwestia, z racji niewielkiego zamówienia, ale nie... Panowie nie uznają czegoś takiego jak telefony, obiecują wiele, terminów nie dotrzymują. Sprawa wyglądała następująco. Złożyłem zamówienie, do 5 dni roboczych realizacja, po 5ciu dniach okazało się, że potrzebują dodatkowo 3 dni i żebym się nie fatygował obiecali przywieźć towar do domu. Termin przywozu minął, a ja musiałem świecić oczyma przed majstrami, bo oczywiście kierowca nie przywiózł... Gdy pojechałem osobiście - panowie jak gdyby nigdy nic - oświadczyli, że maszyny zepsute mieli, ale żebym poczekał 10minut i zamówienie będzie gotowe. Z 10 minut zrobiło się 40 min. Gdy zażyczyłem sobie zwrotu zaliczki nagle okazało się, że wszystko już jest gotowe. W między czasie byłem świadkiem kłótni z innym klientem, oczywiście chodziło o terminowość i dodatkowo o pieniądze... Asortyment może i duży, ale obsługa rodem z głębokiego PRL-u... STANOWCZO ODRADZAM NIEDOSZŁYM KLIENTOM - szkoda czasu, zdrowia i pieniędzy - lepiej dać zarobić konkurencji, która jest dużo rzetelniejsza...Może to czegoś nauczy firmę ALDO :/