Firma DPD w Gdansku powinna być zlikwidowana
Od firmy Orange miałam otrzymać przesyłkę za pośrednictwem firmy kurierskiej DPD . Za pierwszym razem kurier rzekomo był , ale nie w moim domu , oczywiście nie zostawił awiza , ale jak miał zostawić skoro tylko kłamliwie odnotował , że odbiorcy nie było w domu , cały dzień na niego czekałam. więc ustaliłam konkretny termin doręczenia przesyłki , kurier przyjechał o innej godzinie oświadczając że jego ustalenia nie interesują , nakłaniał mnie do podrobienia podpisu męża to wtedy wyda mi paczkę , poprosiłam żeby przyjechał w wyznaczonej godzinie , to mnie wyśmiał , jak powiedziałam ,że złożę reklamację , to powiedział ,że go to nie interesuje , on przyjeżdża jak jemu pasuje , a nie mnie. Do tej pory nie odebrałam przesyłki , przełożeni kuriera np. kierownik oddziału, to tajni agenci , w żaden sposób nie można się z nimi skontaktować , w centrali nie podają telefonu , grzecznie przepraszają a kurierzy robią co chcą , gratuluję takich pracowników , którzy mają swoją firmę szefów i klientów w głębokim poważaniu. OSTRZEGAM , NIE KORZYSTAJCIE Z USŁUG DPD , szkoda pieniędzy , chamscy , kłamliwi kurierzy , SZKODA CZASU I NERWÓW