Firma HAJWAM - omijaj z daleka

Temat dostępny też na forum: Hajwam
Kupiłem w firmie HAJWAM bramę garażową i drzwi wejściowe do domu , których producentem jest firma HORMANN.
Brama była malowana trzykrotnie, ponieważ były widoczne zacieki.
Drzwi wejsciowe do domu firma HAJWAM przywiozła mi z widocznym wgnieceniem w okolicach klamki i z zarysowaniami na powłoce lakierniczej.
Drzwi reklamowałem bezpośrednio w firmie Hormann, ponieważ firma HAJWAM zostawiła mnie samego z tym problemem.
Do dnia dzisiejszego problem z drzwiami pozostał nierozwiązany (a trwa to już prawie rok) mimo, że firma Hormann uznała reklamację.
Brak profesjonalizmu i lekceważenie klienta ,które mnie spotkało w firmie HAJWAM zmusiło mnie do napisania negatywnej opinii.

SZCZERZE ODRADZAM TEGO SPRZEDAWCĘ.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Firma HAJWAM - omijaj z daleka

Witam Panie Marcinie,

Zamówił Pan bramę oraz malowanie, lakiernik, który malował bramę faktycznie spieprzył sprawę więc na własny koszt zdemontowaliśmy Panu bramę i pomalowaliśmy ją jeszcze raz. Teraz wygląda tak jak Pan chciał. Co do drzwi sam Pan reklamował drzwi w firmie Hormann i nowe drzwi czekają na Pana !!!! Są gotowe do odbioru od zeszłego roku... ale jest Pan przekrętem i naciągaczem i do tej pory za drzwi NIE ZAPŁACIŁ jak tylko ureguluje Pan płatności wydam Panu reklamowane drzwi !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Daniel - ocena (3 odpowiedzi)

Polecam w 100%. Fachowa obsługa. Montaż czysty i sprawny. Panowie serwisanci znają się na...

Anna - ocena (3 odpowiedzi)

Bardzo słabe wykonanie, tragiczny kontakt, nierespektowanie rękojmi !!!

Dominik - ocena (3 odpowiedzi)

Dziękuję za kolejny rok współpracy. Firma zarządza moimi nieruchomościami na wynajem, gorąco...