Re: Firma transportowa, którą wynajeła Agata Meble
potwierdzam.........nigdy więcej agata meble, zamówiłam narożnik....Pani sprzedająca zapewniała mnie, że w kwocie 110 zł na 100% mam transport, montaż, wniesienie. Niestety rzeczywistość okazała się inna, Panowie montujący chcieli 60 zł, dodatkowo zamontowali nie tak jak mieli, w dodatku w zestawie brakowało śrub. Nie poinformowali mnie o wadzie narożnika, tylko się nie da- taka padła odpowiedź. Pani u której składałam zamówienie teraz już nie była pewna, że w 110 zł jest montaz mojego naroźnika, ale ona tego nie musi wiedzieć, Pan w transporcie od soboty do środy nie odbierał telefonu, i też nie musiał wiedzieć że do tego narożnika trzeba dopłacić ZA MONTAŻ. Dodam że dział transportu prawie po tygodniu dzwonienia, odezwał się. I zobligował się ze przyśle ekipę żeby jeszcze raz sprawdziła czy narożnik nie ma wady, że nie mogą go zamontować tak jak chciałam. Po 2 godzinach czekania w mieszkaniu w którym jeszcze nie mieszkam okazało się że monteży o mnie zapomnieli i nie przyjadą... każdy odsyła klienta: zadzwoni Pani do transportu, zadzwoni Pani do producenta, zadzwoni Pani do działu reklamacji zadzwoni Pani do sprzedającego.... NIKT NIGDZIE NIE ODBIERA TELEFONÓW, OBSŁUGA Z JEDNEGO DZIAŁU ZWALA NA DRUGI DZIAŁ,
7
0