TRAGEDIA!!!!! (1) Nazywają się kurierem. Piszą o ekspresowej przesyłce, a kurier z południa... Aga dno (1) Data stanu:2010-12-16 10:55 Opis:Zwrot przez kuriera (ZK) Data... bob Uwaga na tą firme!!! (1) Czekam już tydzień na swoją przesyłkę. W tym samym czasie miałem wysyłany... Marcin
Firma nie warta takich pieniędzy ani nerwów (1) Niestety firma DHL nie dostarcza paczek do domu. Wpisują że nikogo nie było w... Pyza NIE KORZYSTAC DROGO I TRUDNA FIRMA (1) 26,11,2010 PACZKA 3 DNI IDZIE W WYKAZIE W NCIE NA DHL 3 X WIDNEIJE INFO ZE... AUTOMARC Totalny Syf! (1) Paczka leżała na magazynie w Gdańsku, mimo to nie było żadnego upadate'u w... Se7en Adres punktu obsługi klienta w Gdańsku. (1) W internecie pod hasłem DHL Gdańsk figuruje filia DHL-u w Nowym Porcie na... bez znaczenia - no more ... (2) ... odłączyli telefony, bo nie dostarczają przesyłek, a jako wymówkę można... Ewelina brak kontaktu (1) brak kontaktu zarówno z obsługą na centrali jak i z kurierem. Zamówiłam... Zu MASAKRA! (1) Firma absolutne dno, przesyłka nadana w Kielcach 02.12. do dzisiaj jej nie... Monika Masakra! (1) Nie mam zamiaru się rozpisywać na temat tej firmy bo szkoda mojego czasu.... Niezadowolona Totalna masakra (1) Ja czekałam na przesyłke 9 dni. Po awanturach i telefonach... wkońcu doszła ja GLS - gorzej niz poczta polska (2) Zamowilem towar w Warszawy - mial byc dostarczony nastepego dnia kurierem GLS... Robert negatyw (1) Do oddziału paczka dotarła 02-12-2010 o 16,00 co dzieje się do teraz... ENIEK TRAGEDIA (1) Kurier zamówiony wczoraj wieczorem, emailem przesłany list przewozowy z... WWW lui - opinia (1) ciągle korzystam z usług firmy DHL i jestem bardzo zadowolona. wysyłam... lui A ja polecam. (1) A ja polecam wszystkim. Korzystalem z wysylek tej firmy ok.20 razy i nigdy... Marcin wysłanie paczki . (1) Wysłałysmy paczkę z Rumii do Angli.Paczka ta dotarła na miejsce w ciągu 5... Magdalena Niekompetencja (1) Po rozpakowaniu przesyłki okazało się, że że zawartość jest uszkodzona.... mamcia arogancki kurier (1) moja ocena wynika z arogancji kuriera który dostarczał mi przesyłkę 09.11 na... Marek