Fitness Gdynia

Temat dostępny też na forum: Kobieta
Jesienne odchudzanie czas zacząć :)
Szukam fitness klubu, najlepiej w centrum Gdyni.
Byłam kilka razy w Batorym ale jakoś nie przypadło mi to miejsce do gustu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Fitness Gdynia

Dlaczego?

Panie przed zajęciami robią sobie makijaż w szatni !!!
Instruktorki na zajęciach w kółko tłumaczą co będziemy robić, jak to wykonywać itp. Za mało intensywne ćwiczenia. Zamiast się spocić wychodzę z sali i jest mi zimno :)

A może by tak fitness zamienić na taniec?
Gwarantuję Ci kropelki potu na ciele.
Na wlanej skórze to przeszłam i dlatego też polecam.

Oczywiście masz różne odmiany tańca co też przykłada się na zróżnicowany wysiłek fizyczny :)

Hej, ja też szukam jakiejś siłowni takiej z wszystkim, z zajęciami typu fitness też :)
podobno w Gdyni to tylko balticoasis - drogo i tłoczno, albo pure w klifie - a ty z kolei bez sauny :/
Jest jakieś jeszcze miejsce godne uwagi? Polećcie coś!:)

Od przyszłego tyg zaczynam zajęcia w ENERGY CLUBIE :)
Zabaczymy :)

Moja mama chodzi do Klifu i jest strasznie zadowolona, czasem siedzi tam od 17 do 19 od pon do pt. 9to już chyba uzależnienie:)) bo w karnecie prócz zajęć można korzystać też z siłowni i jakiś innych rzeczy i to już bez ograniczenia. Wiem że jeszcze czasem bierze sobie osobiste lekcje.

Chyba zdecyduję się na klif, chociaż same niepochlebne opinie słyszałam, ale otwarte jest długi i 7 dni w tygodniu, no i cena nie zabija.
Może chciałaby któraś z Was dołączyć?:) w towarzystwie raźniej:)

Magdallena a jak taniec na rurze?

Jak już to taniec towarzyski + taniec brzucha :)
Droga Lusiu ;)

Kropka a ile takie zajęcia kosztują, jestem chętna tylko nie wiem czy mnie stać - no i czasowo tak po 18tej :)

Siłownia W BATORYM-POLECAM.nie widziałam pan robiących sobie makijaż. Normalna siłownia. To że instruktorki zawsze tłumaczą to chyba dobrze? Zawsze na zajęciach jest ktoś nowy...Aerobiki to mało męczące może, choć zależy u kogo. JA najczęsciej chodziłam do Maji- mokra jak szczur byłam po jej zajęciach :) tak generalnie to polecam spinning :) najlepsza rzecz na świecie!!!

Od jakiegoś czasu chodzę do Energy club... ok sprzęty nowa, pełna koedukacja, koksy stękające.Tam byłam raz na spinie(jakiś kolo prowadził...dziwnie było) no i ćwiczę na orbitreku i czasem coś na górne partie.

Inne tematy z forum

Gdynia Centrum (Międzytorze) - opinie i oceny (11 odpowiedzi)

Semeko Grupa Inwestycyjna S.A. wspólnie z należącą do grupy PKP S.A. spółką Xcity Investment...

Meble biurowe na zamówienie - najlepsza firma? (21 odpowiedzi)

Hej, szukam firmy z Trójmiasta, która zajmuje się produkcją mebli na zamówienie - chodzi o meble...

Chore zatoki? (23 odpowiedzi)

Cześć i czołem! Od kilku tygodni mam problemy z przewlekłym katarem i nie mam pojęcia jak sobie...