Fiz. Paweł Borowiński

Jestem bardzo zadowolona z pana pawła jako rehabilitanta szczególnie jako masażysty..Jest wspaniałym fachowcem i człowiekiem który od pierwszej chwili wzbódził we mnie poczucie bezpieczeństwa i spokój.Kiedy człowiek jest obolały i spięty to myśl o zabiegach wzbudza negatywne emocje i wzmaga ból.Pan paweł borowiński na na to doskonały lek,luż, żart, usmiech a przy tym ani na chwilę nie zapomina o swoim profesjonaliżmie.Jest bardzo skuteczny i prowadzi różne formy rehabilitacji.Dzięjuje panie pawle .Pocecam bez jakicholwiek obaw pana pwała rodzinie i przyjacielom .
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Fiz. Paweł Borowiński

Pani Mario, choć się nie znamy to, mam takie same odczucia jak Pani.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pan Borowiński masował mnie kilka razy. Jest rewelacyjnym masażystą i człowiekiem.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo polecam p. Pawła. Jego szczotki ryżowe przy uaktywnianiu splotów nerwowych, które uległy sporej dewastacji w wyniku ucisku (rwa kulszowa) pozostawiły co prawda ślady w postaci siniaków na ciele ale także trwały ślad w ponownym przywróceniu właściwego czucia. Jeszcze raz to napiszę, bardzo polecam.
P.S. Przy zabiegach można tez wspaniale się odprężyć, miłą rozmową.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Szp ,,vroobel ,, a może tak uzasadnienie? PB to, mój ulubiony rehabilitant, dobry fachowiec i życzliwy człowiek. Polsko, Polacy, tylko się opluwać i oczerniać.....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0