Fizjo-Active

Rehabilitacja Rehabilitacja dziecięca

Gdańsk, Ludwika Waryńskiego 2C

Agata - ocena (1) Bardo polecam, przemiła i profesjonalna obsługa. W najbliższym czasie... Agata Marcin B - ocena (1) Naprawdę polecam. Przyszedłem z ostrogą piętową i w ciągu dosłownie paru... Marcin B edyta - opinia (1) bardzo jestem zadowolona szczególnie p.małgorzata, zasługuje na pochwałę... edyta
Edyta - opinia (1) Serdecznie polecam Fizjo Active , profesjonalna i życzliwa obsługa, Panie... Edyta agnieszka - opinia (1) Super obsluga duze mozliwosci leczenia profesjonalne podejscie do kazdego... agnieszka Polecam gorąco. (1) Trafiłem do Fizjo-Active z polecenia po kontuzji nogi, naprawdę szybko udało... Sławomir Z. Profesjonalizm i skuteczność (1) Doskwierający przewlekły ból oraz spięcie punktów spustowych na kapturach... Michalina Miła obsługa, przystępne ceny (1) To już moja czwarta wizyta w tym gabinecie i jak na razie jestem bardzo... Magdalena P. Profesjonalizm (1) mam okazje po raz trzeci korzystać z profesjonalnej obsługi , spec.... Paweł Pieper Polecam (1) Krótki czas oczekiwania, profesjonalne podejście, miły i pomocny personel Magda bardzo polecam! (1) Panie terapeutki przemiłe, znają się na tym co robią, pełen profesjonalizm!... magdalenka Świetny gabinet! (1) Nowy sprzęt, terapeutki z ogromną wiedzą, krótki termin i przyzwoite ceny... Zadowolona pacjentka Najlepszy Gabinet Fizjoterapii! (1) Skuteczne działanie z długotrwałym skutkiem, profesjonalizm, wiedza i... Michalina super (1) Ostroga piętowa zlikwidowana.Profesjonalnie a co najważniejsze... Marta