Centrum Fizjo+

Rehabilitacja Masażyści Odnowa biologiczna

Gdańsk, Czesława Miłosza 51B/60

Monika - opinia (1) Pani Agnieszka cudowna! Bardzo mi pomogła Monika Anna K. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona po wizytach. Wszystkie dolegliwości ciążowe... Anna K. Monika - opinia (1) Pani Agnieszka cudowna! Bardzo mi pomogła Monika
Ania - opinia (1) Profesjonalizm i miła atmosfera. Polecam serdecznie! Ania Monika - opinia (1) Szczerze polecam, fachowe podejście, dobry kontakt. Już drugi raz Pan Maciej... Monika Antoine Lecointe - opinia (1) Super, bardzo dobry fizjoterapeuta Antoine Lecointe Oleksandra Chuta - opinia (1) masaż trzewny Super. Bardzo zadowolonona. Dziękuje bardzo Oleksandra Chuta Ciężarna - opinia (1) Pani Agnieszka nie dość, że skutecznie pomaga to jeszcze jest bardzo miła :)... Ciężarna Ania - opinia (1) Polecam z całego serca. Marta i Maciek wyciągnęli mnei z bardzo trudnych... Ania Paulina - opinia (1) Kilkukrotnie korzystałam z usług tej dwójki fizjoterapeutów, p.Marty w... Paulina B - opinia (1) Pan Maciek jest Magikiem. Już po jednej wizycie czuję zdecydowane... B Gosia - opinia (1) Pan Maciej i Pani Marta są fantastyczni. Pan Maciej pomagał mi przed ciążą, w... Gosia Grzegorz - opinia (1) Do p. Macieja z Fizjo+ uczęszczam już ponad rok - bóle pleców i barków... Grzegorz