Fląder Pop Festiwal 2007

Temat dostępny też na forum: Fląder Pop Festiwal 2007 Rozrywka
W tym roku 27 i 28 lipca odbędzie się kolejna piąta już edycja Naszego Festiwalu, oczywiście na plaży w Gdańsku - Brzeźnie. Tym razem na koncerty zapraszamy w pobliżu mola Zaspa.Głównym celem naszego festiwalu jest promocja. Możemy pochwalic się tym, że wiele znanych w tej chwili w kraju zespołów pierwsze kroki stawiało na deskach naszej sceny.W tym roku oprócz znanych zespołów z Polski ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

fajno :]

Koncert Chassis i jeszcze Oniegin z Białorusi :] (fajnie na Węgorzewie wypadli w tym roku.

yeah!!

przybywam!!

Świetna impreza

W tym roku mnie nie będzie i bardzo żałuję, bo to świetna impreza, dobrze organizowana. Dobrej zabawy dla wszystkich wybierających się!!

Alternatywna jazda!

Genialnie!Wersjs,dick4dick,renton,kobiety.Super line up!Oliwa wybiera sie.Oby tylko drechow trzymali na dystans.

Super

poprosze jakis line-up

Fajnie :]

Jestem z centrum Gdańska i przyznam szczerze, że często jestem w Brzeźnie ale na tej imprezie jeszcze nie byłam. Chyba przybędę w tym roku :)

z****IśCIE

super-festiwal. Zawsze było b. dobrze więc teraz też na pewno będzie. Byleby się ludziom chciało ruszyć dupy, bo wcześniej różnie z tym bywało.

:)

oby jak najwięcej dobrych kocertów (z całym szacunkiem dla tych którzy idą na Roda)

hell yeah...

Mam nadzieję, że panowie DIKI wiedza, że graja na tym festivalu :D:D ,

G...o prawda

Root nie wystąpi na 100% bo w tym czasie gran na festiwalu na Litwie. JEDNA WIELKA ŚCIEMA

o yyeeehhh

o na Chassisów to ja przybywam- często nie grają w swoim rodzinnym mieście więc trzeba wybrać sie na plaże, ostatnio to grywają wszędzie tylko nie u nas - ostatnio widziałam ich w Uwadze w TVN-ie

ROOT wystąpi na 100% www.rootband.com

do a13

http://www.rootband.band.pl/Root4/main.html
wg stronki zespolu zagraja na Fladrze
takze moze sie nie rozpedzaj z tymi "sciemami"

bo szykuje sie calkiem mily piknik :)..

RTO !

Road Trips Over i wszystkjo jasne...
Zapewne jeszcze zagraja akustycznie mmm :)

uwaga

hehe, no na program uwaga z TVNu to ten zespół się nadaje jak żaden inny. ale ogólnie to się nie wybieram.

łooo

road trips over i to jeszcze za darmo!
jasne,że ide.

i dick4dick.
no to juz w ogóle

będzie jazda ;]

OO Wersja de Lux ... mój kumpel tam gra ... no to chyba się przejdę ;)

wreszcie...!!!

Sensorry - wreszcie zobaczę chłopaków w akcji. Słyszałem, że zadają szyku

fajnie

fajnie nie mam co robic to sie chyba przejde szkoda ze nikogo nie znam

Gratulacje

Gratuluje władzom trójmiasta że w końcu zdecydowały sie na popularyzacje Brzeżna. Ludzie pomórzcie brzeźnu znów błyszczeć jak przed wojną. Nie słuchajcie radiomaryjnych babc chcacych mieć święty spokój. Te miasto może zyskać dawny blask tylko dzięki odważnym decyzjom i zachecaniu turystów do odwiedzania naszego grodu. Tu w Gdańsku może być naprawdę nieźle . Jeszcze raz gratuluję i prosze o odważne decyzje skierowane na popularyzacje Brzeźna

w brzeznie jako plazy przeciez codziennie sie cos dzieje...w zeszlym roku tez byla scena kolo mola na zaspie jakas nie wiem skad pomysl na entuzjazm ze wreszszcie cos sie dzieje skoro dzieje sie jak rok temu

A mi sie podobało...

No własnie mi sie bardzo podobało wczoraj bo wygrałam ręcznik i karton prezerwatyw :D. Zaletą było to że nie było takiego bydła tylko wszystko grzecznie. Faktycznie dużym plusem było to że cała impreza odbyła sie na plaży fajny klimat a poza tym ciesze sie że wreszcie jakieś imprezy odbywają sie na plaży a nie tylko w centrum :D.

bardzo dobra impreza

bardzo dobre zespoły, organizacja na wysokim poziomie, szkoda że tak mało ludzi wykazuje zainteresowanie młodymi zepołami, gdyby po raz kolejny zagrał Kult na pewno przybyłyby tłumy:)

Bydło jednak było

Koncerty super, szkoda tylko, że tak mało ludzi ale "bydło" było i tak. Jak inaczej określić "hajlowanie" i okrzyki na cześć Rudolfa Hessa?

baudo mio

pierwszy dzien byl bombowy, kochane kobiety, mimiczny guru gitary z senSORRÓW, chassis z wokalista, co ma ciezsze dredy od muzyki(ale i tak spoko), i ulubiency z reklamy ery renton:)
drugi...niespodziewany larry z ekipa i diki, born in prl po prostu uaaau.

Dobra impreza

Bardzo dobre zespoły, impreza rozreklamowana: charakterystyczne plakaty były dosłownie wszędzie (dużym plusem była grafika), tylko ludzi zabrakło. Drugiego dnia była co prawda większa frekwencja, ale to i tak za mało, bo placyk był przygotowany na dużo większą liczbę osób.
Konferansjerka p. Janiszewskiego nie powalała, ale jeśli ktoś wcześniej słyszał tego pana nie był zaskoczony. Natomiast prowadzący z drugiego dnia, z Born In The PRL, to porażka. Nawet jak się nie potrafi prowadzić imprez, to nie trzeba o tym opowiadać, bo robi się żenada. Lepiej powiedzieć dwa zdania i zejść ze sceny.
Piwo... Jeden kranik jak na festiwal to trochę za mało. A jak już się sprzedaje piwo, to trzeba zapewnić toi-toie. Nie mogłam sobie odmówić dobrego piwa, więc sosenki z pobliskiego lasku, będąc systematycznie zatruwane, nie szybko urosną.
Ochrona. Byli bardzo kulturalni i nie rzucający się w oczy.
Z zespołów nie podobała mi się tylko Wersja De Luxe - dawno powinni zmienić wokalistkę. Przejście na angielski nie spowoduje, że przestanie się fałszować.
I Chassis grali przydługo. Nie jestem fanką.
Za to Dick4Dick dali niesamowity show. Muzyka rewelacyjna ,zaskakujące pokazy video na żywo.
Wielkie podziękowania dla Organizatora. Mam nadzieję, że ta impreza będzie odbywać się co roku.

Pewnie,że dobra

Było super. Ludzie cos się jednak dzieje! Dla mnie było w sam raz. Mozna było bezpiecznie rozłożyć się na plaży. A frekwewncja? W tych dniach grał Goran i Maryla, Beach Party i inne takie tam. Dobrze, że ten festiwal istnieje. Aniu chwalisz organizatora, ale tez jestes mało spostrzegawcza. Piszesz jeden nalewak za mało. I tu sie zgodzę, bo była duża kolejka po piwko. To znaczy, że trochę tych ludzi było. A toi-toie stały zaraz przy wejsciu na imprezę przy promenadzie. Fakt, nie były dobrze oświetlone, ale widoczne. Korzystałam wiele razy. Jeszcze wielkie dzięki organizatorowi za konsekwencję, muzę, nastrój. Do następnego roku. Pozdrusie Agaaga

obdartusy populares

Ania, zeby Ciebie nie zmienili.:P
d4d to obdartusy. Mozedlatego nie slyszysz ze to wiele lansu o nic. :) Wersja jest jedna z pozytywniejszych kapel :)

do Ani

Aniu, Ty chyba nie masz pojecia o muzyce, D4D dali jak na swoje mozliwosci dosc slaby koncert, a nie zaden 'niesamowity show'. A w ogole wszystkim malkontentom polecam zorganizowanie, konkurencyjnej imprezy. Ot co!

bylo super

impreza byla super i ja tam bylam wybawilam sie za wszystkie czasy!!