Re: Fluotaxi fluocars - pracował ktoś?
Mają taki sam program jak wieķszość firm Taxi. Nikt do nikogo nie drynda, kierowca podłącza się do systemu i wsystko odbywa się przez internet, zaznaczasz że jesteś wolny i kobita przed kompem to widzi. Jeżeli jesteś w pobliżu zlecenia (najbliżej) dostajesz zlecenie na terminal (smartfon) program zapyta czy bierzesz czy nie. Po potwierdzeniu wyświetla się ekran ze wszystkimi potrzebnymi danymi dla kursu. Jak nie znasz adresu to na ekranie z danymi jest kilka opcji mięfzy innymi 'prowadz' klikasz to i zapodaje sie mapa google ktora zaprowadzi cię pod adres, ale warto też mieć własną navi taką klasyczną na szybe bo zdarza się że google walą w h i można mieć mały zonk. A wtedy tylko kontakt z bazą może d*pe poratować. Na resztę twoich pytań ,odpowiedzi mogę udzielić na maila, i jak sie zdecydujesz to mogę udzielić kilka cennych wskazówek, ktore znacznie ułatwią tobie jazde, chłopaki raczej nie bardzo chcą pomagać wieć na początku ciężko się odnaleźć w nowej rzeczywistości. Co prawda sam jestem chwilowo bezrobotny ale znam temat , więc chętnie pomoge.
.
1
0