Folie ochronne na samochód - gdzie dostanę?

Hej, gdzie w 3miescie dostanę folię ochronną taką jak stosuje się na lakier? Np. 3M, Oracal lub coś podobnego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Folie ochronne na samochód - gdzie dostanę?

Car Spa Gdynia Stryjska
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Podziwiam, że porywasz się na nakładanie folii ochronnej samodzielnie. Ja bym się nie zdecydował, wolę jednak takie sprawy oddać w ręce specjalistom ;) W Olsztynie jest warsztat zajmujący się auto detailingiem https://detailing.olsztyn.pl/uslugi/ i ma w ofercie taką usługę. Z tego co czytałem to można również skorzystać z nakładania powłok ceramicznych i zlecić przygotowanie auta do sprzedaży. Fajna sprawa, może ktoś skorzysta :)

To że ty na niczym się nie znasz nie znaczy że inni z każdą rzeczą mają po fachowcach jezdzic a napisałem dosadnie to dlatego że jak ktoś nie ogarnia że tu jest Trójmiasto a nie Warmia i Mazury to tylko potwierdza że albo nie czyta ze zrozumieniem albo wagarował na lekcji geografii,bo już widzę jak z rozbudowanego usługami Gdańska ktoś będzie dygal ze 200km do dużo mniejszej miejscowości wykonać prosta usługę.

Na pewno na allegro coś takiego dostaniesz.

Inne tematy z forum

Kanał albo najazd (32 odpowiedzi)

witam wie ktoś gdzie jeszcze w gdańsku można autem skorzystać z kanału lub najazdu? muszę...

Wypożyczalnia samochodów (122 odpowiedzi)

Szukam dobrej i taniej wypożyczalni! Samochód będzie mi potrzebny na okres świąt.

Uczciwy skup aut/komis - gdzie? (18 odpowiedzi)

Witam, chce sprzedać auto ale nie chcę na nim za wiele stracić.. Polecicie kogoś zaufanego kto...