Re: Foreverslim kto stosował?
Anulka_2013
(11 lat temu)
No wiesz od powietrza się nie tyje . Wszystko można by nazwać bzdurą . A po co się odchudzać przecież i tak nas zjedzą te same robaki !!!! Ja opisałam jak ja schudłam a nie że to przepis na zgrabną pupę . Każdy jest inny i ma inną przemianę materii . Dużo czynników składa się na tycie i na chudnięcie : silna wola , wiek , stopień otyłości a no możność portfela też . Więc najprostsza metodą jest poznać swój organizm , mniej jeść i więcej się ruszać , ustalić sobie godzinę ostatniego posiłku . A co do wizualnego gubienia masy to się nie zgodzę ,że gdy ma się więcej ciała to szybciej się je gubi . Nie zapomnij , że wszystko przychodzi z większym trudem niż osobie z mała nadwagą choćby pokazanie się w stroju kąpielowym na basenie , bieganie gdzie stawy siadają , jazda na rowerze gdzie z kół robią się ósemki a nie wspomnę o głupich docinkach na temat twego bagażnika czy zderzaków przednich .... Ja kiedyś ważyłam ok 68 kg przy wzroście 170 .więc gdy ważyłam 120 kg . to wiem jak jest po dwóch stronach muru . I wiem jedno wszystko trzeba zacząć od głowy jak tam sobie poukładasz to pójdzie dalej ... Powodzenia
3
0