Maciuś - opinia (1) Po co podawać przynajmniej 30 znaków skoro klub jest OK Maciuś Duży ruch dobrze świadczy (1) Siłownia, fitness, sztuki walki i salka gimnastyczna. Zawsze pełna w porze... Aleksander Jestem tutaj od 4 lat (1) Dużo zmieniło się na plus. Też wkurza mnie czasami syf w szatni, ale w dużej... Łukasz
Byłam ,widziałam i ćwiczyłam nie raz i nie dwa .... (1) Obsługa nie interesuje się Tobą ,wchodzisz pierwszy raz i zero pytań... gość Super (1) pan wlasciciel w porzadku pomoze i jak ktos chce to rozspisze trening szyja Na piątkę (2) Chodzę na Zaspie do Forfitu od 2 lat z przerwami i jestem tej placówce... Łukasz Forfit Zaspa (1) Byłem dzisiaj pierwszy raz i jestem zadowolony z wizyty na siłce. Dużo... Piotr ciemno (2) Siłownia fajna ale za ciemno, mieli cos zmienic i nic :( czesc kolesi ,... Monika Forfit (1) świetna siłownia ,świetni ludzie , fajne zajęcia polecam wszystkim . Asia Instruktorka Ola - pomyłka !!!! (2) Witam, siłownia bardzo fajna, klimatyczna, bez kolejek przy maszynach ,... Magdalena CHEŁM (2) ZAJĘCIA FITNESS PETARDA, CENY DROGIE. Z BÓLEM SERCA PRZESZŁAM DO KONKURENCJI.... Magda Forfit Chełm (1) Od jakiegoś czasu uczęszczamy razem z żoną na ww siłownie. Sprzęt pierwsza... Marek AEROBIK CHEŁM/ORUNIA (1) W Yoko fitness polecam zdecydowanie Marzenkę, w Petrusie Natalię... Hania.piekarska- RE-WE-LA-CJA (1) Zdecydowanie najlepszy klub w Gdańsku. Siłownia na Chełmie spoko, na Zaspie... Szukałem i znalazłem Forfit Chełm (1) Siłownia mała, dyskretna i dość dobrze wyposażona ale obsługa pozostawia... Zofijaa jako kobieta ciężko tyrająca na siłowni.. (1) moge powiedzieć że bomba :) z obsługą nie wchodzę w większa interakcję, ale... Natalia Jestem na tak :) (1) Chodze fitness dla pań, zajecia są naprawde fajne, prowadzące również. Ogolny... Gosia Piotr - opinia (1) Osiedlowa siłowania w której naprawdę niczego nie brakuje. Rewelacyjne... Piotr ForFit Zaspa (1) Korzystam z zajęć fitnessowych dla pań w ForFicie na Zaspie. Najpierw... Karolina Chałubińskiego 13 (1) Dziewczyny przepiękne i do tego mega uprzejme :-) Polecam to miejsce. J. A.