Fotele dla krasnoludków

Drodzy Państwo, bilety w cenie 90zl zobowiązują do zapewnienia widzowi komfortu oglądania spektaklu, a nie katorgi ! Oglądając w sobotę Grease co 10 minut z mężem patrzylismy na zegarek - kiedy wreszcie będzie koniec. Musical świetny, ale prędko nie wrócę do Muzycznego ze względu na fatalne fotele, które zostały zaprojektowane chyba dla ludzi do maks 150cm wzrostu!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Fotele dla krasnoludków

He he. To niech się Państwo do Romy nie wybierają. A na drugi raz prosić o pierwszy rząd na parterze lub amfiteatrze i po kłopocie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

TAM SA OSZUŚCI!KOZIŁEK MATOŁEK DLA DZIEC JEST WYSTAWIANY W OBSKURNYCH WARUNKACH NIE IDŻCIE NA NIEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
SZKODA KASY
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

to prawda , byłam zadowolona,że mam ostatnie miejsce w ostatnim rzędzie na parterze bo dzięki temu nie musiałam siedzieć z nogami pod brodą
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

podzielam tę opinię !!! Ja też siedziałam zdrętwiała, odległości między rzędami bardzo małe. Proszę o nazwisko autora tego dzieła , warto poznać projektanta !!!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Teatr Muzyczny z widownią dla dużej sceny powstał już jakiś czas temu i faktycznie miejsca między rzędami było niewiele, ale były to standardy sprzed 30 lat. Miejmy nadzieję, że na nowej widowni dużej sceny będzie wygodniej, a będzie można to sprawdzić (miejmy nadzieję) już jesienią 2013 roku. Na starej widowni miałam kilka takich miejsce, gdzie siedziało się komfortowo i dokładnie tam kupowałam bilety. Chciałam nadmienić, że mam wzrostu nieco ponad 180 cm i bywa, że w autobusie siedzi mi się niewygodnie, ale z tego powodu nie odsądzam od czci i wiary jego kierowcę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0