Fotelik samochodowy 9-18 kg

Temat dostępny też na forum: Kupię Rodzina i dziecko
Kupię fotelik samochodowy. Nie musi być to jakiś super fotelik. Ma to być taki 'zastępczy' do drugiego samochodu, aby nie przekładać ciągle ;)

może któraś z was ma jakiś zbędny ;) i chciałaby się pozbyć to czekam na propozycję ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Fotelik samochodowy 9-18 kg

widzę że jesteś najaktywniejsza na tym uśpionym forum:-)
a byłaś w tym komisie na os.przy młynie? tam kilka widziałam,
ja tez powoli zaczynam się rozglądać... jak chcesz możemy się tam razem przejść:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

julik byłam byłam ;) i były tam tylko te 0-13 kg choć pani która prowadzi komis mówiła że są to foteliki 0-18kg. Ale są montowane tyłem do kierunku jazdy więc nie dla nas ... Mała w takim nie chce siedzieć.

to poczytajcie sobie tutaj, że najlepiej wozić właśnie tyłem

http://fotelik.info/pl/art/fotelik_samochodowy_tylem_do_kierunku_jazdy,10.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

zobacz foteliki http://www.kinderkraft.pl - nowe są obecnie w promocji 170zł+17 przesyłka więc myślę, że to dobra cena za całkiem nowy, nieużywany fotelik :) mam akurat kupon zniżkowy /cena standard 210 + przesyłka/ więc jak jesteś zaintersowana pisz izaspike@o2.pl :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Noo tak ja to dobrze wiem. Ale nasza córcia nie chce siedzieć wtedy w foteliku ;)

Więc zobacz ten kinder kraft cena moim zdaniem przystępna - też własnie kupuje do 2 samochodu :)

Inne tematy z forum

Kameralne Tarasy (49 odpowiedzi)

Reda jest dobrze skomunikowana z Trójmiastem, a tym bardziej samo osiedle Kameralne Tarasy, które...

Niebieski Bursztyn (5 odpowiedzi)

Osiedle zlokalizowane jest w urokliwej, zielonej części Redy przy ul. Bosmańskiej, niedaleko...