Fotelik samochodowy dla dziecka

Pytanko do innych rodziców, którzy przewożą dzieci w aucie. Jeżeli kupowaliście fotelik dla dziecka to wybieraliście taki, który będzie bardziej dopasowany czy też raczej lepiej iść w bardziej uniwersalny? Przeczytałem, że w przypadku budżetowego podejścia lepiej wybrać na przykład fotelik o dużym przedziale czyli na przykład 9 -36 tak jak tutaj - https://www.ebajlandia.pl/Fotelik-samochodowy-9-36-kg-c140
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Fotelik samochodowy dla dziecka

Hej musi być dopasowany do wagi i wyglądu tuszy dziecka a nie w tak dużym przedziale.

Fotelik na pewno musi być dopasowany do samochodu. Polecam wizytę w sklepie z fotelikami, gdzie sprzedawca doradzi i dopasuje fotelik zarówno do auta, jak i do dziecka (więc warto wybrać się z dzieckiem). Nie musisz od razu kupować nowego fotelika, ale przynajmniej będziesz wiedział jakiego modelu szukać wśród używanych.

Inne tematy z forum

Problem ze wzwodem (8 odpowiedzi)

Mam 40 lat i problem ze wzwodem robi sie coraz bardziej uciazliwy dla mnie i partnerki. Bedac...

Środki na przedwczesny wytrysk (7 odpowiedzi)

Jakie znacie najlepsze sposoby na przedwczesny wytrysk? Ogólnie trochę zawiodłem się na...

Impotencja (25 odpowiedzi)

Witam. Mam 35 lat. Od jakiegoś czasu mam duże problemy . Od 2 miesięcy nie jesteśmy tego w stanie...