Nina - ocena (1) Pani Marzena bardzo miła i profi w swojej dziedzinie. Najważniejsze że... Nina Irena Ladko - ocena (1) Profesjonalnie i sympatycznie. Polecam Irena Ladko Ryba - ocena (1) Polecamy Panią fotograf ze studia Fotograf Osowa. Piękne zdjęcia z sesji... Ryba
Krystyna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi. Piękne zdjęcia , bardzo miła Pani... Krystyna Asia - ocena (1) Polecam, miło i profesjonalne!!!! Asia Zuza - ocena (1) Bardzo polecam. Profesjonalistka w 200%. Zuza Emilia - ocena (1) Pani Marzena jest super fotografem, serdecznie polecam Emilia Krzysztof - ocena (1) Bardzo mocno polecam! Krzysztof Aśka - ocena (1) Gorąco polecam pełen profesjonalizm i przemiła atmosfera ,robiłam zarówno... Aśka Basia - ocena (1) Super ! Polecam z całego serca. Zdjęcia zachwycają. Basia Kamila - ocena (1) Profesjonalnie, z sercem, bez stresu... Pani Marzenka stwarza swobodną... Kamila agata - ocena (1) Z całego serca polecam! Zdjęcia wyszły cudownie. Atmosfera w studiu jest... agata Nina - ocena (1) Najlepsze zdjęcia do dokumentów w Trójmieście. Szybki profesjonalny retusz,... Nina Kasia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z efektu sesji :) super kontakt z dziećmi Kasia Asia - ocena (1) Serdecznie Polecam! Piękne zdjęcia, kreatywność, jakość i miłe podejscie! Asia Marzena - ocena (1) Trafiliśmy tu wczoraj z Córką, świetne podejście i luźna atmosfera sprawiają,... Marzena MJ - ocena (1) Profesjonalna obsługa, miła i luźna atmosfera oraz piękne zdjęcia! Polecamy... MJ jola i michał - ocena (1) Fantastyczny fotograf na ślub ,oboje z mężem jesteśmy zachwyceni ,świetna... jola i michał Marek - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z fotek. Polecam! Marek Mamusia - opinia (1) Fantastyczna współpraca z bardzo sympatyczna Panią fotograf. polecam!! Mamusia