Francuski przysmak: żabie udka i ślimaki
Opinie do artykułu: Francuski przysmak: żabie udka i ślimaki.
Żabie udka i ślimaki na stałe wpisały się do karty menu jako luksusowa przystawka podawana w najlepszych francuskich restauracjach. Czy w Polsce francuski przysmak również cieszy się taką popularnością?W Trójmieście żabie udka i ślimaki dostępne są w gdyńskiej i sopockiej restauracji Petit Paris oraz sopockiej restauracji Cyrano&Roxane .Ślimaki jadalne, takie jak winniczki, brązowe czy Gros Gris uznawane są za prawdziwy rarytas podawany jako ekskluzywna przystawka. Charakteryzują się dużą ...
Żabie udka i ślimaki na stałe wpisały się do karty menu jako luksusowa przystawka podawana w najlepszych francuskich restauracjach. Czy w Polsce francuski przysmak również cieszy się taką popularnością?W Trójmieście żabie udka i ślimaki dostępne są w gdyńskiej i sopockiej restauracji Petit Paris oraz sopockiej restauracji Cyrano&Roxane .Ślimaki jadalne, takie jak winniczki, brązowe czy Gros Gris uznawane są za prawdziwy rarytas podawany jako ekskluzywna przystawka. Charakteryzują się dużą ...