Friendzone - jak tego uniknąć?

Mam problem. Z jakąkolwiek dziewczyną się nie umówię to zawsze, mimo tego że się staram, jestem uprzejmy i interesuję się tym co mówi dostaję łatkę przyjaciela lub najlepszego przyjaciela. I choć słyszałem ze byłbym perfekcyjnym partnerem od kilku nota bene zajętych dziewczyn, to od innej słyszałem że moim problemem jest nie bycie "d*pkiem", bo tacy ponoć lepiej całują..
Jak uniknąć bycia w friendzone, jednocześnie nie rezygnując z wyznawanego światopoglądu ( totalna równość w związku) i bycia przyzwoitą osobą?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Friendzone - jak tego uniknąć?

...ryknęłam śmiechem!

żarty żartami,ale pisałam prawdę,hehe

a teściowej nie miałam,bo to zła kobieta była;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Opluj ją to na bank nie będziesz w friend zone :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

zapomniałaś dodać, że Twoja poprzednia teściowa z obecną, razem ze stryjem byłego męża uprawiali na pralce seks, a młodsza kuzynka się masturbowała patrząc na to wszystko...

p.s. powiem Ci, że gdybym był z kolegą w takiej łazienkowej sytuacji, chyba też bym się poczuł skrępowany ^^
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Koleżanka nie uwzględniła rzadko spotykanego przypadku nr 4:
-kiedy przyjacielem jest Twój były mąż(obecnie w związku) i Ty(również obecnie w związku).Seks wam do głów nie przyjdzie,mimo iż np zdarzyło się wam mieszkać w jednym pokoju i spać w jednym łóżku(np wyjazd emigracyjny,ekhem:))-obydwoje jesteście szaleńczo zakochani w swoich obecnych partnerach,natomiast dla siebie jesteście jak dwa łyse konie,znacie się lepiej niżby prześwietlił Was Roentgen,poza tym rozumiecie się.Zawsze dzwonicie do siebie jak macie doła,albo problem z partnerem(hehe).Nie odwiedzacie się z tytułu posiadania własnego życia,pracy,zajęć ,obowiązków,ale kiedy potrzeba rady,pocieszenia,pożyczenia pieniędzy (nawet podarowania),to jak w dym....
Może nie powinnam pisać tego,ale parę lat temu szykując się do powrotu z Wielkiej Emigracji właśnie,mój eks stał przed lustrem w wspólnej na 10 osób łazience i golił zarost na twarzy,ja siedząc obok na wannie,depilowałam znacznie niższe partie ciała;P.Obydwoje,będąc pod wrażeniem pewnych wydarzeń sprzed dni paru,chóralnie odprawialiśmy pienia anielskie o bezkompromisowym zwycięstwie dobroci i gospodarności Białorusinek i Rosjanek nad Polkami:) oraz wredotą ukraińskich mężczyzn(chodziło o pewne specyficzne ukierunkowania względem kobiet ogólnie).
Czułam się jakbym siedziała z kimś w salonie i piła kawkę.Zupełnie swobodnie,sympatycznie,i zero wstydu(przecież widział mnie tysiące razy!!!!)oraz myśli o jakichkolwiek bezeceństwach;).
Powiem Wam,że gdybym była w takiej sytuacji "łazienkowej" z koleżanką,czułabym się conajmniej skrępowana.

to pojechałam;P

Jestem.. Może powiesz coś więcej o sobie? Nie będzie Ci przeszkadzać mój ateizm..?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Dokładnie! :)

Racja, poprzedni wpis @Friendzoned, był żenujący :)

Proszę nie generalizować. Nigdy nie postąpiłabym tak! To poniżej mojej godności.

Jesteś wolny???? To bądź mój :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

@ciachozkremem - idealnie ujęłaś te trzy przypadki, właśnie tak dokładnie jest :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

chciałam zaznaczyć, że są tu także użytkownicy w wieku autora wątku :D i czuję się Halewiczu dotknięta twoją wypowiedzią :D nie no żartuję ;)

przyjaźń między kobietą i mężczyzną istnieje w trzech przypadkach:

1. jak się ze sobą prześpią a jakiś czas później stwierdzą, że było kiepsko i w ogóle nie ma ciągoty i chemii
2. jeżeli w ogóle nie są dla siebie atrakcyjni pod względem fizycznym...
3. jeżeli jedno z nich(lub obydwoje) są homoseksualni.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Świr, to Twoj post? :D

a Twój "podpis", to co to jest? ^^

p.s. przestań trollować wątek
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ruda zapewne wie, co to są emotikony a jej komentarz dotyczył wstawiania gimbazowych emotikon przez podobno poważnego człowieka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

to nie znaczki, a emotikony; zgodnie z netykietą wyrażają emocje autora przy danej wypowiedzi. Jeśli chcesz już komentować, to co piszę to ad rem proszę, a nie trollskie wstawki.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

@Halewicz

Jak dla mnie to ktoś, kto obnosi się ze swoim wiekiem ("z racji mojego wieku") nie powinien używać znaczków typu "^_^" "^^" ;]
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

brawo Hal!!! :-)))

@Friendzoned - może to zabrzmi protekcjonalnie ale z racji mojego i Twojego wieku, wolno mi^^ Weź się za pilną naukę, a nie bąki na forum zbijasz i romansów szukasz^_^ Dojrzejesz, poznasz więcej kobiet, dostaniesz jeszcze parę koszy(ów), w końcu dojdziesz do prawidłowych wniosków. Dobrej nocy^_^
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

@friendzone - większej głupoty nie słyszałam. Mówi się też, że wszyscy faceci to idioci i co mam w to wierzyć???? :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciekawe dlaczego, przez ten chwilowy przypływ adrenaliny? Mówi się że każda kobieta fantazjuje o gwałcie.. Ale to chyba nie oznacza że w istocie go pragnie

Inne tematy z forum

Sex... (11 odpowiedzi)

Sex, wszedzie, na bilbordach, na plakatach, w mediach. Czy to znak naszych czasow, czy towar, a...

Szukam ladnej i inteligentnej dziewczyny 17-19lat (9 odpowiedzi)

Jestem chlopakiem ktory jest bardzo otwarty i poszukuje dziewczyny sam mam 18,5lat i jestem z...

Dyskrecja (5 odpowiedzi)

Miła gotowa na wszystko ;*