Friendzone - jak tego uniknąć?

Mam problem. Z jakąkolwiek dziewczyną się nie umówię to zawsze, mimo tego że się staram, jestem uprzejmy i interesuję się tym co mówi dostaję łatkę przyjaciela lub najlepszego przyjaciela. I choć słyszałem ze byłbym perfekcyjnym partnerem od kilku nota bene zajętych dziewczyn, to od innej słyszałem że moim problemem jest nie bycie "d*pkiem", bo tacy ponoć lepiej całują..
Jak uniknąć bycia w friendzone, jednocześnie nie rezygnując z wyznawanego światopoglądu ( totalna równość w związku) i bycia przyzwoitą osobą?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Friendzone - jak tego uniknąć?

Dało kopa.. dało.. Tylko kurcze nie wiem jak dominować nie wiem jak spróbować ja zdominować by jej jednocześnie nie wystraszyć
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rzecz jasna, może nawet obejrzę w wolnej chwili ;)

Ale przynajmniej Vilette już wie, z jakiego filmu jest to kadr ;)

@sam - ZDECYDOWANIE :)

kosmitce brakuje jedynie brody :D hehe-wybaczcie-tak mi się wymksnęło ;)

Całe szczęście, że i ja mam ciemny blond :D

...blond to cudowna sprawa...jak się walnie jakąś gafę to zawsze można zwalić na kolor włosów ;) (przetestowane-działa! :D )

Cóż, ponoć mężczyźni wolą blondynki ;)

Najwyraźniej sam woli blondynki ;)

Prawdziwe kosmonautki wyglądają jak Sandra Bullock w Grawitacji ;) Jest to w każdym razie bardziej realistyczne wyobrażenie ;)

I Like :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

@sam- a skąd wiesz, że żadna????

Nie wiesz, jak wyglądamy :P

kruchy, jędrny i wypełniony pysznym kremem :D

Bo żadna z forum, nie wygląda jak na kosmonautkę przystało ;P

image

jolka, sam nie znalazł dotąd swojej kosmonautki...

uogólniając ciacho streściło wszystkie wpisy i "dało kopa"autorowi... :-)

--Sam chyba ostatnio samotny jesteś?

ptyś musi być kruchy

... wiotkiego ptysia, to nawet później strach pokazywać ;D

uzupełniając jeszcze swoją wypowiedź- ważne jest a w zasadzie chyba najważniejsze, żeby kobieta poczuła do ciebie pociąg fizyczny. kobiety, które to czują nie przenoszą facetów do friendzone bo zwyczajnie mają ochotę ich... no... za włosy i do jaskini tylko w drugą stronę :D trzeba w kobiecie rozbudzić ochotę na siebie, rozsiać czar, glow, zamotać jej trochę w głowie...sprawić, by o tobie myślała i miała na ciebie ochotę (na ciebie a nie na ekscytującą wycieczkę do chałup z tobą i twoim samochodem a w zasadzie głównie z twoim samochodem)...

Dobra...nie czytałam komentarzy pod spodem więc jeżeli coś się powtórzy to z góry przepraszam. wydaje mi się, że wiem sporo o friendzone (mieszkam od 2 lat z przyjacielem płci męskiej w jednym pokoju) i powiem ci czym to się dla mnie różni od związku, romansu itd choć może nie jest to najlepszy przykład, gdyż obydwoje chcemy być tylko przyjaciółmi i nikt nie liczy na więcej :) jest w zasadzie facetem idealnym- opiekuńczy, skory do poświęceń, inteligentny, z poczuciem humoru, mogę na niego zawsze liczyć....ale...w umyśle kobiety zawsze jest taki praczłowiek, jaskiniowiec, który trzaśnie ją w łeb maczugą i zaciągnie za włosy do jaskini. oprócz wsparcia i wszystkich tego typu cech "idealnego mężczyzny" trzeba być także w pełni męskim a to wiąże się z asertywnością i lekką dominacją kobiety. kobieta w związku musi czuć, że facet ma nad nią swoją męską rękę i, że nie da sobie w kaszę dmuchać ani nie będzie się dawał wiecznie wykorzystywać jak to zwykle bywa w klasycznym friendzone. troska jest bardzo ważna ale ważne jest też to, żeby przy całym swoim altruizmie jednak wymagać czegoś w zamian. myślę, że u ciebie problem zaczyna się już na poziomie poznania dziewczyny. od samego początku (a w zasadzie zwłaszcza na samym początku) trzeba jej pokazać swoją samczą naturę...charakter wiotkiego ptysia zostawić na później ;) kobiety uwielbiają facetów z mocnym charakterem bo czują się przy takich bezpiecznie. jeżeli jesteś miękka faja z charakteru to nie ma dla ciebie ratunku....

@wdr - nasze bliźniactwo nie jest związane z cyklem menstruacyjnym. Tylko zupełnie z innym faktem z naszego życia.

Inne tematy z forum

Chcę kupić feromony (31 odpowiedzi)

Chcialbym kupić sobie feromony i wypróbować ich działanie ale nie jeśli chodzi o podryw ale w...

Szukam ladnej i inteligentnej dziewczyny 17-19lat (10 odpowiedzi)

Jestem chlopakiem ktory jest bardzo otwarty i poszukuje dziewczyny sam mam 18,5lat i jestem z...

Jak przekonać męża do powrotu? (115 odpowiedzi)

Miesiąc temu zostawił mnie mąż wyprowadził się bez uprzedzenia kiedy byłam w pracy. Na początku...