Fryzjer

Temat dostępny też na forum: Niedźwiednik
Hej mam do was pytanie i liczę na jakieś odpowiedzi:)
Od niedzieli mieszkam na niedźwiedniku i tak powoli poznaję dzielnicę, bardzo mi się tu podoba :)
A moje pytanie dotyczy salonów fryzjerskich widziałam kilka i chciałabym poczytać wasze opinie, bo w necie nic nie znalazłam, interesuje mnie przybliżona cena za usługi oraz ich jakoś, no i oczywiście czy polecacie ich usługi czy też nie ;)
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Fryzjer

Tego na Góralskiej w szeregowcach Ci nie polecam, a zwłaszcza fryzjerki Krychy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 24

Ja również Ci nie polecamy, na Niedźwiedniku to pustki, polecam p.Magdę z oliwy, strzyżenie męskie 15zł lecz robi fryzurę rzetelnie i jaką chcesz, ja przychodzę ze zdjęciem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

No właśnie zauważyłam że za dużo fryzjerów tu nie ma ;P a może znacie jakieś panie które robią w domu u siebie lub u klientek :) moja fryzjerka niestety wyprowadza się z Gdańska i muszę szukać nowej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Popytaj o fryzjerkę w Leśna Góra 7, ja nie korzystam ale siostra korzystała i nie narzekała.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

moja koleżanka jest fryzjerka i dojeżdża do klientek do domu :)

podam ci jej stronkę http://www.twoj-fryzjer.com/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zapraszam do salonu duo aquaria we wrzeszczu wizawi dworca pkp niskie ceny profesjonalne wykonanie 517-919-369 zadzwon zapytaj sprobuj
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja polecam męską fryzjerkę krystynę jest świetna w swoim fachu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

fryzjerka Krystyna najlepsza byłem polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Studio fryzjersko-kosmetyczne "Wenus"ul. Jaśkowa Dolina 130b, Gdańsk morenie;Godziny
otwarcia:Poniedziałek-----Piątek od 8:00 do 20:00;
Sobota od 8:00 do 15:00
telefon:(58) 347 63 69;
byłam u fryzjerki Pani Moniki ,mogę z czystym sumieniem polecić jej usługę; dojechać z niedźwiednika: 210, 283,183
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na Morenie jest fajna fryzjerka p. Ania. Strzyże profesjonalnie. Jak będziesz chciała to podam tel. do salonu.
Cena za mucie, strzyżenie i uczesanie 40 zł.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Sukienka na wesele (23 odpowiedzi)

Gdzie w Trójmieście dostanę ładną sukienkę, nie oklepaną, nie świecącą satyną jak psu jajca i...

Dobrej jakości ubrania (23 odpowiedzi)

Chciałabym poznać wasze zdanie dotyczące dobrej jakości ubrań (i mam tu na myśli...

Zioła na hermoroidy (8 odpowiedzi)

Witam drogie kobietki.Czy możecie mi tutaj napisać czy są jakieś skuteczne w działaniu zioła na...