Fryzjer ul. Storczykowa

Temat dostępny też na forum: Karczemki
Witam,
poszukuję namiarów na salon fryzjerski na ul. Storczykowej na Karczemkach

b_bi@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Fryzjer ul. Storczykowa

Po co Ci to człowieku?
Idź lepiej na Kokoszki, tam jest prawdziwy fryzjer;-)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

a ja uważam, że najlepzy fryzjer jest na Otomińskiej na Kiełpinie Górnym koło sklepu Giewont, wjazd w wcześniejszą bramę.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Co do tego fryzjera, to fryzjer widmo, pusty lokal i nic wiecej, Wczoraj zajrzałam na ulicę Rumiankową 1, wyłonił mi się Salon Spa Orchidea.
Otworzył się tam nowy fryzjer, pracują na kosmetykach Goldweel .Przemiła fryzjerka, jestem bardzo zadowolona ze strzyżenia , i umówiłam się na farbowanie.
Pani Kosmetyczka Basia zna się na tym co robi. Jestem bardzo zadowolona z henny jak i wykonanego masażu twarzy. Pełen profesjonalizm jeżeli chodzi o doradzenie co do cery.
bardzo przystępne ceny.
Polecam Każdej osobie która chce być fachowo i miło obsłużona
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ja też polecam Salon Orchidea- fryzjerka super- a przy okazji skusiłam się na masaż ;D wyszłam radosna i rozluźniona. Miła, kompleksowa obsługa ;]
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 8

Wczoraj "zajrzałaś" i odrazu byłaś na strzyżeniu,hennej i na masażu twarzy i nawet wiesz jakimi kosmetykami farbują włosy ???
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jasne,najpierw fryzjerce z Orchidea musi się chcieć strzyc...Bo jak tam byłam,to piłowała paznokcie i nie podcięla końcówek..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Salon Savana..jak najbardziej polecam...szczególnie P.Natalię :) niskie ceny i fachowa obsługa!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

saoIn savana to najgorszy fryzjer w tym rejonie pracuja na kosmetykach firmy krzak.obsIuga taka sobie a wykonanie usIugi fatanie nie poIecam
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 6

A ja korzystam i oceniam pozytywnie - rezultaty na głowie i twarzy są więcej niż zadawalające. Korzystałam z wielu salonów, ale dopiero w savanie farbują mi włosy dokładnie tak, jak chcę. I chyba nieźle, skoro fryzjer z renomowanego ( i duuużo droższego lokalu) wypytywal mnie o to kto i w jaki sposób nakładał mi farbę. ( musiałam skorzystać z usługi w innym mieście). Dziewczyny są miłe i uprzejme, ceny umiarkowane, czas oczekiwania na wizytę akceptowalny. I rzecz najważniejsz: w salonie jest czysto! Natomiast wolałabym aby częśc damska była oddzielona od męskiej, a w drzwiach wisiała kotara, bo co tu kryć, od drzwi wieje i parawan niewiele pomaga.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie podzielam negatywnej opini na temat salonu savana. Musiała Pani korzystać z usług dawno temu. Od kiedy sa panie które aktualnie przyjmują zawsze można liczyc na profesjonalna porade a przede wszytskim co chwile wprowadzaja jakies nowości. Gorąco polecam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Fakty sa takie ze 'savanna' ma bardzo kiepskie środki.. Niewiem jak jest teraz ale z 4 lata temu. Korzystałam z usług pani. Natali i byłam bardzo zadowolona. Ta pani ma naprawde fach w rekach. Nadal korzystam z jej usług w Pepowie. W salonie TIFI . Pozdrawiam salon.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Savana- zdecydowanie NIE! Panie nieuprzejme, aroganckie i śmierdzi od nich papierosami! Farbowanie dwa razy do poprawki bo były plamy a strzyżenie męskie nożyczkami w ząbki.
Polecam solarium bo mają naprawdę dobre lampy i w sumie pani kosmetyczka też spełnia moje oczekiwania.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Fakt, że nie miesiąc temu, ale żona poszła tam, żeby jej obcięli (wyrównali) grzywkę. Zadanie przerosło panią fryzjerkę ....
Podobnie przerosło panią fryzjerkę strzyżenie synka...

Zapraszamy na Kokoszki :) https://pl-pl.facebook.com/bebeautygdansk/
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polecam! Najlepsze fryzjerki i fantastyczne paznokcie można w tym salonie zrobic
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Również mogę polecić ten salon z czystym sumieniem. Byłam na przedłużeniu paznokci - Pani stylistka rewelacja. Później również skorzystałam z usług fryzjerki i również byłam zadowolona z koloryzacji.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

rownież polecam BeBeauty. super

Dziękujemy i zapraszamy ponownie :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najlepszy fryzjer i kosmetyczka jest na montażystów 33 panie są tak miłe i mają bardzo tanie usługi polecam z całego serca
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

Tak, ja byłam tam raz na cieniowaniu i koloryzacji bo na wesele miałam jechać i od tego czasu włosy mam rzadsze o połowę. Naprawdę polecam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jaki salon Panie polecają?

Jaki salon Panie polecają?..............

Nie mogę się zgodzić z ta opinia. Byłam u Pań i robiłam ombre jakiś czas temu. W efekcie miałam spalone włosy,a farbowanie jak od garnka..

U których Pan? O jakim salonie Pani pisze?

Super salon polecam goraca ...ul.Montazystow
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Chyba żart? Ceny niskie a poziom usług jeszcze niższy. Na stronie kradzione zdjęcia paznokci z neta. Zenada. Syf kiła i mogiła

Inne tematy z forum

Naturalne kosmetyki Polskich producentów (29 odpowiedzi)

Chwile się zbierałam do założenia tego tematu, ale już czas najwyższy machnąć kilka refleksji...

Prostownica dla żony - jaka? (18 odpowiedzi)

Chcę kupić prostownicę dla żony. przeglądam oferty i tak ok 200zł będzie dobra? I czy jonizacja...

Dobrej jakości ubrania (23 odpowiedzi)

Chciałabym poznać wasze zdanie dotyczące dobrej jakości ubrań (i mam tu na myśli...