Fryzjerzy Zaspa/Przymorze

Temat dostępny też na forum: Przymorze Małe Moda i uroda
Kochani ktos poleci dobrego fryzjera do farbowań? Chodzi o ombre. Ja w ogóle nie stąd więc nie mam kogo sie poradzić. Czekam na propozycje😊 z góry dziękuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Fryzjerzy Zaspa/Przymorze

dobry jest w Pasażu Królewskim w Gdańsku, chłopak wie co robi. Niestety terminy na koniec maja ;(. Ma strone na fb można popatrzeć, czasami jak się zwalnia termin wrzuca info. Warto czekać
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

VERISS HAIR aleja Jana Pawła II 4h/3 polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Studio b2 na przymorzu ul krzywoustego pani Basia polecam
,

Salon Allure ale w Brzeznie. Dojazd z Przymorza i Zaspy blisko ;) p. Magda i Sylwia, zawsze doradza i super robia fryzurki jeszcze sie nie zawiodlam..a bylam juz u wielu roznych fryzjerow. no i ceny przystepne.

Hej :)
ja 5 lat szukałam na Zaspie dobrego fryzjera.... ale po wielu porażkach się udało :) jest niezwykle miły, ma fantastyczne oko, świetnie doradza, zna się na włosach, jak coś Ci nie będzie pasować, to powie przed, a nie wciska kit, zetnie/przefarbuje i mimo że żle się czujesz wciska kit ze wyglądasz perfekcyjnie - niestety masa jest takich fryzjerów :/ Poleciłąm kilku znajomym i wszystkie które poszły są zachwycone i do Niego - tak jak ja- wracają :) teraz Męża i Synka tam zabiorę (Mąż sobie wymyślił jakąś "dziką" fryzurę, a Synek boi się maszynki więc tylko nożyczkami można Go obcinać, czyli bez fryzjera się nie obejdzie;) )
Ja polecam Pana Bartka pracuje w lotni w małym zakładzie "Metamorfoza" (otworzył go razem z koleżanką kilka miesięcy temu) nr do Pana Bartka: 662203855

mi fajnie ombe zrobiła Pani KArolina Dąbrowska pracuje w budynku albatross na przymorzu koło reala

mi fajnie ombe zrobiła Pani KArolina Dąbrowska pracuje w budynku albatross na przymorzu koło reala

Inne tematy z forum

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...

przeprowadzka !!?? (39 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...