Szczerze polecam! (1) Droga Agatko najprawdopodobniej sie nie dogadalas lub pomylilas salony.Ja... Justyna !!!!!!!!!!Beata!!!!!!!!!! (1) zawsze bede do Beatki na strzyzonko chodzil marek Beatka Najlepsza (1) Poszlam tam z przypadku zeby buszu na glowie nie miec i Beatka wziela mnie w... monika
Rozczarowanie (2) Chodziłam do Pani Renaty, ZAWSZE byłam zadowolona, a teraz niespodzianka -... kaira dopełnianie paznokci (1) Nie polecam.chyba, ze ktoś chce wywalic pieniądze i poirytowac sie.... niezadowolona nie polecam (2) Niestety, dla mnie, miałam kontakt ze stylista z prawdziwego zdarzenia.... Małgorzata Plitnik Atmosfera + Ceny = NIGDY WIĘCEJ !!! (1) Czekałem godzię zanim usiadłem w fotelu, nikt mnie nie uprzedził o tak długim... Zawiedziony Zadowolona (1) Polecam P. Alicję .Jest profesjonalistką pod każdym względem,umie doradzic... Magda Pytanie (2) Witam :) w związku z tym, że mam ciężkie do układania włosy i je prostuję, a... Asia POLECAM! (1) POLECAM! klientka Znalazłam ulubionego fryzjera:) (1) Jest nim bez wątpienia Pan Robert:) Byłam dziś u Niego pierwszy raz i dzięki... Marta Nie polecam !!! (1) Byłam tam zrobić baleyage. Niestety, nie wyszłam zadowolona. Miały być blond... Iza Bardzo zadowolona klientka (1) bardzo podoba mi się zakład w Gdyni bardzo fajna obsługa no i bardzo podoba... klientka Świetny salon (1) Fachowe doradztwo,miła obsługa, ogólnie pozytywne wrażenie.Polecam gorąco. asiadobro :) (1) W salonie panuje przyjazna atmosfera .Personel zawsze uśmiechnięty ,... Monika Anna S. - opinia (1) Zachęcona zamieszczonymi tu opiniami wybrałam sie na wizytę do Alternative w... Anna S. Super.... (1) nie zgadzam sie z niektorymi opiniami moim zdaniem obsługa jest... Karo-llka Nie polecam (2) Jestem rozczarowana. Fryzura. Było prosto za łopatki, miało być do prostej... Ula Piątek w Alternative (1) Wczoraj to był mój pierwszy raz w Alternative, piątkowy wieczór w rękach... Beatka Jestem zadowolona... (1) ... jak nigdy! Dziś oddałam swoje włosy w ręce Pana Adriana i jest suuuper!... Ewa