Pani Anita - Fryzjer - fachowiec wysokiej klasy (1) Uwielbiam, jak pani Anita zajmuje się moją głową - potrafi dobrać kolor,... Bogusia K. Pełne zaufanie (1) Z usług salonu Pani Bogny korzystam od prawie 5 lat,w miedzy czasie miałam... Magda Podziękowanie dla całej obsługi Calmi (1) Potwierdzam wszystkie pozytywne opinie wpisane pod adresem salonu... John Rooney
STUDIO FRYZUR (1) super salon fryzur. Polecam BARDZO!!!Zawsze zadowolona z doboru fryzury,... renia ech (1) jeszcze nie skorzystałem z usług salonu (mieszkam na śląsku) ale sie... Kamil zadowolana klientka (1) mila sympatyczna obsloga,ceny w miare przystepne.Salon ktory idzie z postepem... kilientka Tragedia (1) poszłam tam raz do fryzjera i moja noga tam więcej nigdy nie postanie,... xxx Najlepszy w Trojmiescie (1) Powiem krotko. Pan Rafal i nikt inny. Napewno juz nigdy nie zmienie... Zachwycona super... (1) polecam zabiegi kosmetyczne u p. Krysi, jest szalenie sympatyczna i dobrze... mona salon godny polecenia (1) Bardzo fajny salon. Miła atmosfera i ciepły wystrój. Szczególnie polecam... mona Bardzo pozytywnie (1) Byłam w Alternative z polecenia mojej koleżanki. Muszę przyznać ze byłam... Asia Polecam, bo naprawdę warto odwiedzić ten salon :) (1) Byłam u Karoliny w środę i jestem jak zawsze zadowolona :) rozumiemy się... Monika Ines - opinia (1) No niestety Pani Lucyno, zawiodłam się. Specjalnie umówiłam się wcześniej... Ines Po prostu rewelacja (1) Dla mnie bomba, fachowa i profesjonalna obsługa, włosy super ścięta a kolorek... Beata Pola - opinia (1) Polecam Panią Krysię, bardzo sympatyczna i profesjonalna. Zawsze wychodzę... Pola dokończenie Rzadko spotk........ (1) Przechodząc do dalszej części wypowiedzi Pani ''nigdy więcej ''oceniajacej... Tomasz Bakowski komentarz do ''rzadko spotykana arogancja'' (1) Jako osoba przedstawiona w sposob krytyczny przez Szanowną Panią postanowilem... Tomasz Bakowski Spróbuję:) (1) Po przeczytaniu opinii, zdecydowałam się na ten salon. Mam z natury kręcone... Alicja Polecam (1) Polecam ten salon ,zwłaszcza paniom które sa osobami bardzo wymagajacymi i... Paula końcówki (1) totalna klapa!!poszłam podciąc tylko końcówki a wyszłam ze schodami na... wandzia