Fundacja Dobroczyńca Rumia

Często pojawiają się ogłoszenia pracy dla tej fundacji jako logopeda, pedagog, terapeuta itd. Czy warto tak składać papiery?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Fundacja Dobroczyńca Rumia

Z tego co słyszałam, to zatrudniają tam tylko na umowę zlecenie.

Re: Fundacja Dobroczyńca Rumia - specjalista musi się cenić :)

Byłam tam na rozmowie...
Szukają specjalisty, który będzie "lekiem na całe zło" za śmieszne pieniądze... 2200 na rekę po pięciu latach studiów i szkoleniach, z kilku letnim doświadczeniem? Za specjalistę odpowiednio się płaci. Powiedziałam, że to stanowczo za mało więc Pani juz nie zadzwoniła... Samo mówi za siebie....

Kochani - ceńcie swoją wiedzę i umiejętności :)

Jeśli kilka osób nie zgodzi się pracować za minimalne wynagrodzenie to będą zmuszeni podnieść stawkę :)

Powodzenia w negocjacjach :)

za specjalistę faktycznie odpowiednio się płaci. ale studia pedagogiczne czy psychologiczne to prościzna i łatwizna, a praca łatwa, zero odpowiedzialności (w praktyce), nic się nie zmęczysz.

gdybyś skończyła wymagający kierunek np. na politechnice + dośw. to faktycznie możesz narzekać na takie zarobki.

oczywiście, że można narzekać na wieczny hałas, dzieciaki w szczególności niepełnosprawne wymagają większej uwagi ale w porównaniu do innych branż to wciąż bajka

i wiem co mówię jako były pedagog specjalny
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oczywiscie ze terapeuta logopeda i pedagog to specjalista. Nie widze powodu aby pracowac za niskie wynagrodzenie. Kermi powyzej najpierw za grosze popracowal a potem zmienil zawod wczesniej psujac rynek

Nie przesadzajmy. Jedne studia są faktycznie tylko dla mózgów, inne może zrobić każdy (wystarczą złotówki)...

Z tego co sama się orientuje, niestety ale d tego przedszkola poszukują specjalistów z powołania a nie właśnie tych co zrobili studia i myślą że wszystko już mają.

Pewnie kazdy teraz moze studiowac jak ma kase i ochote. Glowne pytanie bylo inne czy warto za 2200 net pracowac jako specjalista i zywic sie powolaniem. ,

Inne tematy z forum

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...