GDZIE I ZA ILE WYPRAWIĆ KOMUNIE

Temat dostępny też na forum: Hydepark
Witajcie , w tym roku szkolnym mam komunie dziecka , chciemy zrobić "imprezę" w restauracji ale nie mamy jeszcze konkretnej wybranej.Jeśli ktoś z Was ma za sobą tę uroczystość to bardzo proszę pomóżcie i wyraźcie swoja opinie na temat lokali , które są godne polecenia , a które nie. No i oczywiście przybliżony koszt za osobę. za wszelkie uwagi bardzo dziekuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: GDZIE I ZA ILE WYPRAWIĆ KOMUNIE

Cześć,
sama szukam jakiegos fajnego miejsca, przegladalam ofertę Karczmy Trzy Dęby (menu od 75/osoba),
jest jeszcze Troja, Malinowy Ogród i Restauracyjka Oliwia - brak informacji na stronie.
Może macie jeszcze jakieś propozycje??

hej szelka
obdzwonilam 34 lokale i tylko w 4 byly jeszcze wolne miejsca I TO NA 25 OSOB! ( hehe jak widac to nie jest takie proste - mieli gora na 18 osob) Pytałam o ceny tak z ciekawości w większości z nich, no i powiem że ceny rózne :od65zł do 180zł. Menu w sumie nic szczególnego piękne nazwy niewielkich porcji.Zrezygnowana przypomniałam sobie o sali w hotulu w którym kiedyś byłam na chrzcinach(2x) i tam zamowiliśmy sale(na szczęście były miejsca), menu swietne,smaczne i ceny umiarkowane,oddzielna sala.Byłam zadowolona jako gość i mam nadzieję że się nie zawiodę jako wynajmująca.Obecnie czekam na nową ofertę menu na rok 2011.
Zainteresowanym mogę podać wiecej szczegółów z pobytu.

wow 34 lokale niezla jestes ;-) ja poszukuje lokalu na chrzciny wiec moze z miejscami nie bedzie az takiego problemu chociaz moze sie myle... Nie interesuja mnie wymyslne, prawie weselne menu za 180 bo to lekka przesada. Proszę o przeslanie szczegolow - moj mail zdrappa@wp.pl z gory dziekuje.

Byłam rok temu na komunii w dworku gościnnym i spokojnie mogę polecić http://www.weselegdansk.com
powodzenia;)))

Polecam Restaurację Złoty Ul w Sopocie.

Można smacznie zjeść a po posiłku wybrać się na spacer na molo ;);)

Jeżeli chodzi o ceny to dołożę wszelkich starań żeby Państwo byli zadowoleni, jest możliwość dostarczenia własnych ciast.

osoby zainteresowane proszę o kontakt
e-mail : artur.cybulski@zlotyul.pl
kom. : 794737557
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Domy Sołdka 14 (12 odpowiedzi)

Domy powstają w centralnej części Osowy, a więc blisko głównej arterii prowadzącej przez tę...