GF Tassajara 05

Witam! Czy warto kupic ten rower?? Kosztowal 3200 a teraz 2000zl! Co to za firma GF bo ja jej nie znam?? Czy jest dobra??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: GF Tassajara 05

Ciezko oceniac rower nie znajac osoby która ma na nim jezdzic , jego upodoban, stylu jazdy, doswiadczenia i stanu portfela. jesli jednak rowerek ma cieniowana rame alu i jezdzi na mieszance lx/deore to juz sam ten fakt powoduje ze cena 2000 jest niezła. bike po modyfikacjach moze byc fajniutki. Jeszcze raz powtarzam - ocena / porada w takich wypadkach jest wyjatkowo subiektywna. jeszcze 2 lata temu posiadanie tego roweru byłoby dla mnie "upgradem", teraz juz niekoniecznie... :).

Natomiast co do GF... Hmm. Gary Fisher to jeden z prekursorów i absolutne guru ekstremalnej jazdy. osoba o tak duzym wkładzie w budowanie i rozwój najpiekniejszego na swiecie sportu jest rekomendacja sama w sobie.

pozdr, guma

Re: GF Tassajara 05

Jasne, że warto, o ile rozmiar Ci odpowiada. Rower jest tani, bo to wyprzedaż resztówek, i może być problem z rozmiarem. Musisz się dowiedzieć, co konkretnie jest dostępne.

Gary Fisher rządzi, ;) a rama, na której zbudowana jest Tassajara, jest rewelacyjna (geometria Genesis).

Inne tematy z forum

Czy są jakieś prowizje i haczyk? (3 odpowiedzi)

Szukam kasyna, które nie będzie miało ukrytych opłat i problemów z wypłatami. Skąd mam wiedzieć,...