Re: GINEKOLOG MICHAL SZAFRAN - OPINIE I CENY
~zawiedziona
(13 lat temu)
Mam mieszane uczucia.. dobry specjalista?, prowadził moją ciążę - wszystko ok. Zainteresowany (jak bylismy w szpitalu) .. miałam lekkie problemy zdrowotne pomógł. Ostatnio byłam na wizycie. Jak każda pewnie wie.. szarmancki, miły, usg, badanko, kaska i do widzenia.
Po 4 miesiącach poszłam do innego lekarza ze względu na uporczywe bóle w okolicach miednicy (Szafran stwierdził, że nic nie widac). Okazało się, że mam dużą torbiel.. lekarka stwierdziła, że moze wcześniej nie byla widoczna. Ok. Nie chodzi mi o brak diagnozy ale o samą wizytę.. U nowej Pani doktor zostałam wysłuchana, została mi załozona karta (szafran zapisuje wszystko na karteczkach!!!), bez proźby od razu badanie piersi (u Szafrana przez 4 lata ani jednego! nawet nie wspomniał), ogólnie byłam pod mega wrażeniem profesjonalizmu... czego po przeanalizowaniu wcześniejszych wizyt chyba brakowało u Szafrana.. zrezygnowałam, stwierdziłam, że krawat i koszula nie wystarczają... i jak ktoś wcześniej stwierdził.. leci się tam tasmowo...
ps. dodam tylko, z jak chciałam tab. antyk. Szafran spytał się jakie chce..powiedziałam, że słyszałam o tych i te mi przepisał, bez żadnego pytania, propozycji... informacji.. badań... mimo, że to był moj "pierwszy raz" na tabsach
uważam, że są lepsi
4
13