GINEKOLOG

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Witam dziewczyny,
szukam ginekologa z Trójmiasta, który poprowadziłby moją ciążę. Ważne również, aby przyjmował nie tylko prywatnie, ale również na NFZ, żebym mogła urodzić w szpitalu, najlepiej pod opieką tego ginekologa. Możecie kogoś polecić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: GINEKOLOG

a wiesz w jakim szpitalu chciałabyś rodzić, czy dostosowujesz pod lekarza? ;) Jeśli nie będziesz miała planowej cesarki to i tak masz tylko jakiś procent szansy, że trafisz akurat na swojego, to może najpierw wybierz szpital, a potem lekarza z niego? Chyba, że chcesz po prostu dobrego ginekologa, niezależnie od szpitala. Wtedy polecałabym Zinkiewicza, przyjmuje na Jagiellońskiej na NFZ i w Endomedzie na Opolskiej i Subisława prywatnie. Świetny lekarz, dokładny, cierpliwy, miły, poświęca maksimum czasu, ale w szpitalu nie pracuje.

Zakładam że będę miała cesarkę ze względu na wadę wzroku. Dzięki za informację :) szpital mam niewybrany, bo mieszkam w Trójmieście od chwili, a nie bardzo ma mi kto podpowiedzieć...

Grzegorz Marciniak . Prywatnie przyjmuje na Nowogrodzkiej , na NFZ na Chyloni i pracuje w szpitalu w Redłowie: )
Z całego serca go polecam , na lepszego lekarza nie mogłam trafić.
Mój pierwszy ginekolog , chodziłam do niego całą ciąże i odbierał mój poród więc wiem co piszę ; )

Dzięki kochana :)

Inne tematy z forum

Poprawa libido (5 odpowiedzi)

Czy macie może jakieś pomysły na poprawę swojego libido? Biorę tabletki antykoncepcyjne i mam...

Jak urozmaicić seks (4 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

Co najlepszego na erekcję (6 odpowiedzi)

Co polecicie na erekcję?