Natalia - ocena (1) Serdecznie polecamy każdemu, kto dotychczas błądził wśród marketingowego... Natalia Monika - ocena (1) Polecamy Agencie Good każdej firmie, która szuka solidnego partnera do... Monika Adam kotliński - ocena (1) Usługi na wysokim poziomie ,pełen profesjonalizm. Adam kotliński
Pola N - ocena (1) Polecam współpracę z Piotrem i jego zespołem. Posiadają ogromną wiedzę i... Pola N Kinga - ocena (1) Współpracowałam i jestem bardzo zadowolona! Wszystko na najwyższym poziomie... Kinga Karolina - ocena (1) Zgłosiłam się do tej firmy po pomoc w kwestiach administracyjnych profilu,... Karolina Michał - ocena (1) Najlepsza ekipa od reklam w Internecie. Dla nich nie ma rzeczy niemożliwych. Michał Aleksandra - ocena (1) Od 10 miesięcy współpracujemy w zakresie płatnych kampanii reklamowych. Wynik... Aleksandra Olimpia - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście, grupa wybitnych specjalistów z dużym... Olimpia Arek - ocena (1) Mega profesjonalizm w każdym calu. Ja zawdzięczam wiele. Peter uratował mi 3... Arek Patrycja - ocena (1) Szybki kontakt i wycena, usługi na bardzo wysokim poziomie. Pomoc na każdej... Patrycja Sara - ocena (1) Super podejście do klienta, pełen profesjonalizm. Uzyskałam pomoc jakiej... Sara Sara O - ocena (1) Super podejście do klienta, pełen profesjonalizm. Uzyskałam pomoc jakiej... Sara O Leszek - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta, zawsze konkretne odpowiedzi na pytania.... Leszek Celty - ocena (1) Agencja pomogła mi ustawić reklamy na fanpage na fb, abym mogła jak najlepiej... Celty Daria - ocena (1) Świetna komunikacja, szybka realizacja, za którą poszły wyniki Daria Łukasz Czarnecki - ocena (1) Bardzo pozytywna i profesjonalna współpraca na każdym etapie. Łukasz Czarnecki Zuzanna - ocena (1) Agencja wykonała dla Nas nową stronę internetową, która znacząco od samego... Zuzanna Radek - ocena (1) Bardzo konkretna agencja, która rozumie specyfikę biznesu. Stara się wyjść... Radek Piotr - opinia (1) Pierwsza agencja, z którą budżet nie został przepalony tylko rozmnożony i... Piotr