GORĄCO POLECAM AKADEMIĘ AKTYWNEGO MALUCHA :)
Do Akademii uczęszczał mój synek Adaś.Jak każda matka miałam pewne obawy co do oddania dziecka, ale po kilku dniach moje wątpliwości zostały rozwiane.W Akademii pracują 3 wspaniałe, doświadczone panie, które zajmują się dziećmi jak własnymi, z pełnym zaangażowaniem i prawdziwą niewymuszoną pasją. Mój synek bardzo polubił wszystkie ciocie oraz dzieci. W Akademii panuje rodzinna atmosfera, dzieci są grzeczne. Dużym zaskoczeniem było dla mnie to, że mój synek jadł tam dużo różnych, nowych,potraw na które w domu nawet by nie spojrzał.Miał duży apetyt, z Akademii odbierałam go z pełnym brzuszkiem, szybko przybrał na wadze. Zrobił się samodzielny. Przy Akademii znajduje się śliczny ogród na którym dzieci spędzają dużo czasu.W ogrodzie jest zielona skoszona trawka, drzewa dające cień, bujana huśtawka, piaskownica i dużo zabawek. Dzieci mogą się tam swobodnie bawić, biegać i robić wyścigi. Wszystko jest bezpieczne a bramka zamknięta na domofon. Chciałam jeszcze raz podziękować serdecznie Pani Agnieszce, Ani i Natalii za wspaniałą opiekę i wychowanie. Było to cudowne 7 miesięcy nie tylko jeśli chodzi o moje odczucie, ale przede wszystkim mojego synka. Polecam gorąco wszystkim mamusiom.