GORĄCO POLECAM:)) BO ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM…

Temat dostępny też na forum: Liga Obrony Kraju
Niedawno zdałam prawo jazdy i muszę się pochwalić, że za pierwszym razem:) Nie jest to tylko moja zasługa, ale przede wszystkim ośrodka. Instruktor, który mnie przygotowywał (Pan Jacek) to świetny gość. Nie wywierał na mnie presji, był naprawdę miły, a zarazem stanowczy. Wykłady również miło wspominam, bo były prowadzone dość ciekawie. Wykładowca-Pan Marian sprawiał, że atmosfera była bardzo przyjemna. Potrafił przekazać wiedzę w taki sposób, aby nikomu się czas nie dłużył…ośrodek jest utrzymany w dobrym stanie, zawsze i wszędzie czysto!!! Ja jestem zadowolona z kursu w LOK 2 i szczerze polecam, bo tutaj na pewno zdacie- jestem tego żywym przykładem;)* pozdrowienia:))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

GRATULUJEMY ZDANEGO EGZAMINU
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Wiersz o Gdyni (9 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Czy warto studiować kierunek "dietetyka"??? (8 odpowiedzi)

Witam, Czy warto studiować kierunek DIETETYKA ??? Jeśli tak,to gdzie (na jakich uczelniach...

Korepetycje- matematyka, fizyka, biologia, polski, historia- Zaspa- UWAGA (12 odpowiedzi)

Szanowni Rodzice, Zwracam na uwagę na małżeństwo z Zaspy z ul. Pilotów oferujące korepetycje z...