GRAND VITARA

Mam pytanie do użytkowników: jak się jeździ autem z prędkościami autostradowymi, jakie ma spalanie i poziom hałasu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: GRAND VITARA

Określ moze z którego roku chcesz kupic Suzuki. Niestety silnik i napędy w Grand Vitarach są wyjątkowo głośne. Niezbyt nadają się do szybkiej jazdy.

rocznik 2009 1,9DDis. Myślałem o podniesieniu mocy. A jazda taka z prędkością 130-150. Sprawdzałem jak jeździ po mieście i tu byłoby OK ale nie wiem jak się zachowuje w dalszych wyjazdach 700-1000km, czy po wyjsciu z auta pasażerowie nie muszą krzyczeć do siebie.

renowka taka wielka 700-1000km,kup lagune bedziesz mial to samo,a nawet wygodniej.

ale pod gorę w zimie nie podjadę. a na końcu tej drogi mam podjazd pod schronisko.
Dlatego laguna nie.

-to kup landryne disco... wieksze,wygodniejsze ,z dobrymi oponami wjedzie tez prawie wszedzie,tez moze byc automat,diesel z dmw...

panie szanowny,na gorki,zjazdy,na wieczor i rano.....TERANO;-) mol ale 2.7 TDI daje rade.ja mam juz 3 i zadowolony..a ciagalem juz chyba wszystko lacznie ze scania;-) w teren krotki.na codzien long,7 osobowy

Inne tematy z forum

Gdzie (w sieci) szukać auta? (34 odpowiedzi)

Szukam, szukam i nic... Kilka razy dziennie przeglądam: - ogłoszenia na 3mieście - otomoto -...

Jaki samochód kupić do 10 000zł ?? (85 odpowiedzi)

Kryteria: -kombi lub kombi van (dla 5 osób), -niskie koszty eksploatacji (paliwo itd.), -trasy...

Hyundai ix35 czy Kia sportage (8 odpowiedzi)

witam! zastanawiam się nad kupnem nowego auta. Nie wnikając w szczegóły, które auto byście...