GROUPON-METAMORFOZA NIE POLECAM !!!

skorystalam z promcji groupon metamorfoza i niestety bardzo sie zawiodlam.Brak bylo wszystkich zabiegow wymienionych w opisie(m.in. zdjecie przed i po,parafina i peeling na dlonie, masaz dloni)reszta zabiegow tez pozostawia wiele do życzenia.Makijaz zrobiony byl tak jakby go wogole nie bylo, podklad nalozony po mocno nawilzajacej maseczce,ktory utlenil sie juz po wyjsciu z "salonu" i twarz swiecila sie strasznie,cienie niewidoczne i rzesy praktycznie nie wytuszowane.Paznokcie pomalowane niedbale-pani paulina.wszystko zrobione przed usluga fryzjerska wiec makijaz troche zostal tez zmyty podczas mycia wlosow po farbie, nie mowiac juz o zafarbowanych nie domytych uszach i twarzy. Kolor wyszedl prawidlowo-jedyna rzecz z ktorej jestem zadowolona. Ciecie to jakas masakra-pan Marcin! prosilam o podciecie i wyrownanie wlosow, zadnej nowej awangardowej fryzury, tymczasem wyszlam z powycinanymi "schodami" bez żadnego ladu i skladu. czesanie? hmmm wyprostowanie wlosow-sama potrafie to zrobic. obsluga dosc mila, choc zero zainteresowania klientem. najwazniejsze jest dla nich wyjscie do sklepu po sniadanie, papierosa, plotki i siedzenie przed komputerem. jestem bardzo NIE zadowolna z uslugi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: GROUPON-METAMORFOZA NIE POLECAM !!!

Szanowna Pani
To ze Pani nie chciala zdjec to Pani wybor, peeling byl na twarz a nie na dlonie i zostal wykonany, a makijaz w ofecie jest makijazem dziennym. Prosze zaplacic normalna cene za wszystkie zabiegi to wowczas bedzie Pani mogla miec wybor, oferta byla jasno sprecyzowana, gdyby to zdjecie bylo wykonane udowodnilbym Pani poziom uslugi, krytykowac anonimowo kazdy potrafi, trzeba bylo przedstawic swoje uwagi na miejscu w salonie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: GROUPON-METAMORFOZA NIE POLECAM !!!

Jesli wyciąłem Pani schody to bardzo prosze o przyjscie i pokazanie żle wykonanego strzyżenia. Po drugie mysle ze nie Pani sprawa jest to co robimy kiedy mamy wolny czas, przepraszam bardzo ze w tym czasie nie czyscilem Pani butów by wzbudzic w Pani podziw. Nastepnym razem radze bardziej precyzowac swoje wymagania i glosno mowic co Pani sie podoba a co nie gdyz nie siedze w Pani glowie i nie jestem w stanie stwierdzic czy jest pani zadowolona z uslugi ktora wykonalem. Ciekawy jestem tylko czy jak poszla by Pani do restauracji i dostala stara rybe to zjadla by ja Pani a pozniej opisakla to w internecie. Jestesmy doroslymi ludzmi i tak tez sie zachowujmy. Mam nadzieje ze nie bedzie Pani wiecej wypisywac głupot i nauczy sie reklamowac usługi jesli byly nie profesjonalnie wykonane. Pozdrawiam i zycze milego dnia:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: GROUPON-METAMORFOZA POLECAM !!!

tez korzystalam z oferty i jestem bardzo zadowolona, supwr fryzura, swietny makijaz i mila atmosfera, bardzo polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1