GRUDNIOWE MAMY. CZ 19

witam w nowym.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: GRUDNIOWE MAMY. CZ 19

ja jem dzemy: wisniowe, malinowe

ja jadłam ten sinlac pamiętam ta nazwę i mi smakowała :) tylko dużo tego nie da sie zjeść bo mdlące w większej ilości jest ale smaczne :)

do dziewczyn co nic nie jedzą :) bo uczulenia itp. Widziałam w gazecie taką kaszkę NESTLE SINLAC ona jest przeznaczona dla dzieci uczulonych na białko krowie, białko sojowe i gluten. Myślałam, żeby sobie kupić dla urozmaicenia dietki bo już mam mdłości od ciągłego jedzenia wędlin, mięsa i gotowanych jabłek na deser. Myślicie, że taka kaszka jest dobra? Wszystkie kosztowały do 10 zł a ta kosztowała 18 nie chcialam kupować, zeby potem nie leżała, próbowała, któraś z was?
I jeszcze jedno pytanie jakie owoce najmniej uczulają bo bym sobie jakis dżemik kupiła.

ja tez nigdzie sie nie ruszam,,choc wczoraj mialam plan by wyjsc

ja dziś na spacer nie wychodzę. Wczoraj byłam i zmarzliśmy, dziś nie ryzykuję :)

Kabira, Dagmarka ma rację może odciągnij trchę pokarmu

Kabira, ciezka aprawa miec duzo pokarmu a dziecię mało przybiera na wadze. Pewnie niebawem się wszystko unormuje.
Może pij szałwie? Na pewno Laktacyjna ci najlepiej poradzi co z tym fantem zrobic i za tydzień juz nie bedziesz sie tym martwic.
Cierpliwości;)

a próbowałaś odciągnąć trochę pokarmu i później dac jej pierś? moze na początku tylko szybko leci gdy jest go duzo?

siedze i wyje... pokarmu w brod, ale mala nie chce jesc.. przez to, ze pokarm zbyt szybko wyplywa ona sie krztusi i juz nie chce jesc. normalnie ja odrzuca od piersi. malo przybiera na wadze, wiec pediatra kazala dokarmiac przez butelke. co z tego, ze sciagne, jak ona butelki tez nie ruszy :(. zje troche z cyca, czasem nawet ladnie, zasypia na ramionach, ale jak ja podniose do odbicia (oczywiscie odbicia nie ma), to zaraz w ryk. widac, ze dalej glodna, wiec ja ja znowu do cyca, a ona sie odpycha. i znowu wsadza rece do buzi i ryk. juz nie wiem co mam robic. umowilam sie na jutro do poradni laktacyjnej. nie moge patrzec jak ona placze, a nic nie moge zrobic

dziewczyny wychodzicie na spacerki?
Ja trochę się boję, bo mróz jest tęgi.

ja też wolę premium care

premium care zdecydowanie i sa wieksze

ja używam activ beby i też są super, chłoną pięknie :)
new baby malutkie są

moim zdaniem tez premium care :)

moj dzis spalk od 22-6 i odrazu po butli zasnal i teraz sie obudzil :)

lepsze sa premium care, super chłona

Agusia, a ile czasu recepta jest wazna, masz jeszcze ta recepte na bebilon pepti?

Moim zdaniem premium care.

potzrebuje szybkiej odp>

pampers new baby czy pampers premium care? ktore lepsze i wieksze?

Oj dziewczyny, naśmiałam się z rana ;-))). Aniak - masz genialne dziecko! ;-) Już po niemiecku szprecha! ;-))))

Dziś Lednka spała od 22 do 5. Po 15 min, po jedzeniu pięknie zasnęła, a ja pobiegłam do kuchni ściągać mleko z drugiej piersi. No i niestety wtedy Lenka ulała - ja do niej zaglądam do łóżeczka, a ona oczy jak 5 zł i się śmieje ;-). No i do 6 nie mogła zasnąć, tak się rozbudziła. Miałam nadzieję, że pośpi dłużej, ale niestety o 8 pobudka. Od ok tygodnia codziennie o 8 się budzi.

moja Olcia też płacze "nie" "nie" :)
Ale dzsiaij ją pochwalę bo wymsknęło się jej pierwsze słowo jak leżała rano na przewijaku "duupa" :)

MRtusia - powinniście go nagrać jak tak śpiewa - będziecie mieć super pamiątkę :) no - ale pewnie już dawno to zrobiliście... ;P

Inne tematy z forum

Pompa ciepła (23 odpowiedzi)

Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła? Jeśli tak, to (jeśli można zapytać ;)),...

Wybór auta :) (83 odpowiedzi)

Jeśli macie któreś z niżej wymienionych aut - proszę o opinię :) wszystkie auta diesel,...

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (70 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...