GRUDNIOWE MAMY. CZ 19

witam w nowym.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: GRUDNIOWE MAMY. CZ 19

Tak, babydream sa z rosmana. Moim zdaniem bardzo, bardzo fajne, chłoną, sa mieciutkie, jedyna wada to sa troszke grubsze, no ale za taka cene - 19,99 - to rewelacja.

Sbj my chodzimy do przychodni na Osowej.
Myślałam że każda przychodnia robi takie naloty ;)

Moja mała dzisiaj się popisała :)
Przeważnie wystarcza jej jeden cyc na jednym posiedzeniu a dzisiaj po spacerku wydojdała lewego a po 30min doprosiła się drugiego. Żarłok mały.
Ach! I myśle że cos w tym jest że należy pić wodę podczas karmienia. Ja tak robię od samego początku. gdy tylo mała zasysa cyka mnie zaczyna suszyc wiec wypijam podczas karmienia ok 0,5l wody.

babydream sa z rossmana? i jak sie sprawdzają?

my tez uzywamy trojek, Milosz wazy 6,5 kg. Ale w sumie z tymi rozmiarami jest roznie, jedne pieluszki maja wysokie plecy, inne sa o wiele krotsze, ostatnio cos malo fajne wydaja mi sie pampersy, cieniutkie to fakt, ale kupy wyciekaja na plecach az strach, lubimy babydream, szkoda tylko ze sa takie grubasne.

Tak myślałam o 4, bo myslałam , ze może za małe są skoro kupy bokiem wychodzą.
Ale w takim razie zostaje przy 3.

a po bokach to jej z huggisow wychodzi zawsze takze juz ich nie kupuje bo prawie za każda kupka muszę mała przebierać

Moja tez czasami tak strzeli kupka ze cale plecki brudne a w pieluszce prawie nic:) ale to najczęściej jak leży i jak ja karmie na leżąco

Moja wazy 5540 i na razie używam 2 premium care mam już kupione 3 ale one są przecież do 9 kg to mam nadzieje ze mi na troszkę starcza:) a czemu Mamka chcesz juz 4 kupować 3 już za małe na 6400?

u mnie z tą kupą tak jest tylko czasami, że cos gdzies przeleci , szczegolnie jak siedzi w foteliku, to wtedy kupa przemieszcza się pod plecki :-)))

A jakiego rozmiaru pampersów uzywacie?
Ja 3 i zastanawiam sie czy juz 4 nie kupować.
Mój mały waży 6400.

Maja mój synek też tak miał jakiś czas. Wszystko się wylewało :)
To całkiem normalne, trzeba wyczaić moment kiedy przebrać, najlepiej od razu jak zacznie kupkę robić, to na przewijak i czekać aż skończy.

No to ja w koncu jako zalogowana. Cześć wszystkim :) Maja od Miłoszka ;)

Powiedzcie prosze, jak powinna wygladac kupa niemowlaka karmionego piersią? Juz sama nie wiem, czy u Milosza jest ok. Ostatnio prawie kazda Jego kupka łączy się z całkowitym przebraniem, bo tak mu się z pieluchy wylewa. |Z przodu w pieluszce suco, a z tylu i po bokach wielkie rozlane bum, masakra jakas.

My też po spacerku :) Tak się nawdychał mrożnego powietrza, że teraz smacznie spi:)

Michalowa, co do melisy to ja piję nawet dwa razy dziennie, ale koniecznie dwie saszetki w duzym kubku i jesli jeszcze cos moge poradzic to jakos mi sie wydaje, ze lepsza jest (lepiej dziala) melisa firmy Posti, taka w zolto-zielonym opakowaniu. Podobno dobry jest tez sok marchwiowy, taki swiezowycisniety, ale ja akurat od jakiegos czasu nie moge pić, bo Milosz po surowym marchwiowym soku mial uczulenie na buzce, dlugo nie wiedzielismy od czego az okazalo sie, ze od tego soku. Powodzenia. Pamietaj, wazne jest tez Twoje nastawienie, nie mozesz caly czas bac sie o pokarm, musisz wierzyc ze bedzie i tyle. U mnie to dziala.

Wróciłyśmy ze spacerku:) pól godzinki na mrozie i malutka ma takie kolorki na policzkach śliczne:) czasami dobrze jest sie dotlenić:)

wiek 2,5 miesiąca

no to moja Hancia to łakomczuszek:-) waga 6800g a urodzeniowa 4770g

aniewa chętnie Ci prześlę, ale nie znalazłam Twojego adresu e-mail.

Michalowa i Justa a gdzie Wy nalezycie z maluchami do przychodni, że mialyście taki nalot?

agus878 - nieźle, faktycznie :) moja Hania uznała, że małe jest piękne i nikogo nie ma zamiaru gonić ;P moja jest jedną z najstarszych w tym wątku - a chyba jedna z lżejszych ;P my cały czas w 62:) waga coś około 5400...

mamka dziekuje za namiary napewno skorzystam :) tylko szkoda ze nie gdańsk..

Justyna ale Twojego maleństwa waga była 4kg a u mnie 2810 :) Patryk musi gonić wasze dzieci :)

Inne tematy z forum

Pompa ciepła (23 odpowiedzi)

Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła? Jeśli tak, to (jeśli można zapytać ;)),...

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni

Przedszkole 49 Miś, ul. Śląska - proszę o opinie. (28 odpowiedzi)

Drogie mamy, napiszcie proszę jakie są Wasze doświadczenia z tym przedszkolem. Będę bardzo...