Wspaniała (4) Uważam dr Ratnicką za wspaniałą doktorkę ale także za wspaniała kobietę która... ****Stała pacjentka**** Hmm... (2) Owszem-całkiem miła kobieta, jednak uważam, że cena za wizytę nie współgra z... Anna asika84 - opinia (2) Niestety nie mogę się wypowiedzieć na temat wiedzy i fachowości Pani... asika84
Profesjonalizm (1) Wreszcie byłam potraktowana przez ginekologa całościowo,rzeczowy... jagulec bardzopolecam (1) Miła, uprzejma lekarka, która wszystko szczegółowo wyjaśni. Leczy kompleksowo. Aleksandra Bojarska Wiem że mogę jej zaufać (1) Pomimo długich terminów oczekiwania ( taka jest cena popularnego lekarza!) i... Iwona rewelacja (2) Byłam u Pani doktor w październiku. Fantastyczna - miła, cierpliwa, fachowa,... Era najlepszy lekarz w Trojmiescie (1) jw. nie tylko jako ginekolog ale i jako endokrynolog. polecam Ania Iwona - opinia (1) Jestem pacjentką od 15 lat. To chyba najlepsza rekomendacja. Profesjonalne... Iwona prawdopodobnie najlepszy lekarz w miescie! (1) dokladny wywiad pacjenta na dzien dobry, potem szczegolowe badania i wreszcie... J.Niechwiadowicz POLECAM (1) Do Pani doktor chodzę już kilkanaście lat, w między czasie prowadziła moje... Martyś dziękuję (1) 2 letnie leczenie przynioslo skutek w postaci malej Zosi(trafnie postawiona... jagoda JESTEM BARDZO ZADOWOLONA (1) MOIM ZDANIEM PANI DOKTOR JEST SUPER MA SWIETNE PODEJSCIE DO PACJENKI UMIE... JULIJANKA Rewelacja (1) Chodzę do tego gabinetu dopiero od 4 lat ale jestem naprawdę zachwycona.... ada pani doktor uratowała mi zdrowie ,a moze i życie (1) Leczyłam sie intensywnie u Pani Doktor pezez 15 lat. Jestem pełna szacunku... gabi Podejście (1) Zgadzam się z opiniami poprzedniczek, że Pani Dr potrafi być oschła. Byłam u... koka TELEFON (1) czy ktos wie dlaczego nie mozna sie dodzwonic do gabinetu?czy pani... asia polecam :) (1) Czytajac niektore opinie jestem zdziwiona,ja wychodzę z gabinetu zawsze... rozi Maria - opinia (1) Pani doktor ma ludzkie podejscie do czlowieka i zawsze udziela wlasciwych... Maria mi nie pomogla (1) Ile osob - tyle opinii. Przez 2 lata leczenia sie bylam zadowolona i ufalam... Leniwiec