Galeria Drożyzna i Delima Starzyzna

Na wstępie trzeba powiedzieć że jak to w tym chorym kraju bywa jak ktoś coś otworzy to chce w miesiąc miliony zarobić. Drożyzna okropna taka kawa z kawałkiem ciasta od Sowy (na marginesie chyba najlepsze na rynku) kosztuje 15 - 20 zł !!! DWLIMA to jest szczyt wszystkiego niby taki luksusowy market spożywczy, ale tylko z opakowania. Na dziale mięsnym to chyba oni już przywożą z innych sklepów stare mięso albo czekają aż się zestarzeje! Kupiłem tam kilka razy nie mając czasu to nic że zapłaciłem o jakieś 20% więcej tylko żeby to było jeszcze świeże! Do tego stopnia sprzedają syf że dziś 15.08 udka z kurczaka kupione 14.08 wylądowały w śmietniku i trzeba było rodzinę zabrać na obiad do restauracji! Wszystko w tym eleganckim markecie jest drogie data prawie na wykończeniu, to jest porażka że w Polsce nie ma kontroli i srogich kar za taki handel
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Galeria Drożyzna i Delima Starzyzna

Mam podobne zdanie na temat sklepu Delima a w szczególności na temat działu mięsnego. Już sam wygląd mięs i wędlin odpycha- wszystko zaschnięte, powyginane, sine:(
Sklep sam w sobie nie jest taki zły tylko wydaje mi się, że przestano o niego dbać. Ostatnio lało się spod lodówek, klienci chodzili po mokrych kałużach, nikomu nie przyszło do głowy żeby to pościerać. Na dziale z pieczywem pustki albo pieczywo stare wymieszane ze świeżym. Szkoda...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Byłam dziś tam na zakupach i stwierdzam, że sklep już dawno nie wyglądał tak ładnie jak dziś. Dostałam wszystko, co potrzebowałam. Pełne półki zachęcające do kupna, czysto i elegancko. Przede wszystkim nigdy, ale to nigdy nie spotkałam się ze starym mięsem!!! Mam pełne zaufanie do tego sklepu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja też robię zakupy od czasu do czasu w Delimie w dziale mięsnym i jeszcze nie trafiłam na stare mięso. Wszystko wygląda na świeże.

spoko, niedługo zamkną i otworzą tam Biedronkę i tak

Inne tematy z forum

Zielone Błonia (3 odpowiedzi)

Osiedle graniczyło będzie z parkiem Błonia Janowskie. Dzięki pobliskim terenom zielonym i placom...

Osiedle Archipelag (14 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...

nnt. budowa domu czy kupno małego mieszkanka? (138 odpowiedzi)

Dziewczyny zwracam się z tym pytaniem do Was bo naprawdę już nie wiemy z T co zrobic.... mamy...