Robert K - opinia (1) Korzystałem z usług Galerii Nieruchomości i jestem bardzo zadowolony ze... Robert K Stanisław - opinia (1) Współpraca w pełni profesjonalna. O nic się nie musiałem martwić. Stanisław Maria - opinia (1) Polecam firmę Galeria Nieruchomości! Profesjonalne, indywidualne podejście do... Maria
Ewa - opinia (1) Obsługa Pana Artura była na najwyższym poziomie. Dopilnował wszelkich... Ewa Michał - opinia (1) Pełen profesjonalizm, świetne podejście do klienta, obsługa od A do Z,... Michał Milena - opinia (1) Bardzo serdecznie polecam współpracę z Galerią Nieruchomości i Panią Kamilą... Milena Mateusz - opinia (1) bardzo serdecznie polecam Pana Łukasza Rajzer, Pan Łukasz przeprowadził całą... Mateusz Błażej K. - opinia (1) Serdecznie polecam współpracę z panem Łukaszem Cieciora, za profesjonalne... Błażej K. Maciej - opinia (2) Niestety ale nie polecam Galerii Nieruchomosci. Naszym opiekunem w sprzedaży... Maciej Monika B - opinia (1) Polecam Galerię Nieruchomości, a przede wszystkim panią Paulinę Jackowską.... Monika B Ewa i Hugon - opinia (1) Polecamy współpracę z panem Ivanem . Zaangażowanie w pracę która wykonuje... Ewa i Hugon Anna i Maciej - opinia (1) Bardzo polecamy współpracę z Panem Mateuszem Lawickim który pośredniczył w... Anna i Maciej Barbara - opinia (1) Skorzystałam z tej Nieruchomości. Bardzo solidni a przede wszystkim p. Łukasz... Barbara Anna - opinia (1) Bardzo miła współpraca z Panem Ivanem Yevtushenko, ekspresowe załatwianie... Anna Renata - opinia (1) Polecam pana Ivana Y. Profesjonalne, indywidualne podejście do klienta.... Renata Przemysław - opinia (1) Polecam firmę Galeria Nieruchomości, a szczególności Pana Piotra Wesołowskiego. Przemysław Bożena - opinia (1) Polecam. Miła i fachowa obsługa. Terminowe załatwianie spraw. Panią Paulinę... Bożena Łukasz - opinia (1) Polecam Galerię Nieruchomości. Profesjonalna firma, pośrednicy działają... Łukasz joanna - opinia (1) Biuro godne zaufania i polecenia .Rzetelna obsluga,a co najwazniejsze ,szybko... joanna Marcin - opinia (1) Tylko polecić! Bardzo sprawnie przeprowadzona transakcja sprzedaży... Marcin