Wiadomość dla janko muzykanta - nie jestem modelka,ale w tej sukni wygladam lepiej niz ta pani zdjeciu. Swoja droga, aż dziw bierze,ze zainteresowal Cie ten watek.
00
Re: Galeria sukien :)
ola mucha
(18 lat temu)
Piękne te Wasze suknie!
Donatella, Twoja kiecka jest powalająca! Naprawde!!! Niesamowita.
Pozdrawiam
Ola
00
różyczka
(18 lat temu)
to ja Ci madziu pomoge :)
to ta?
00
madzia26
(18 lat temu)
Sliczne te Wasze sukienki ...:-))) Ja niestety muszę wleić link, ponieważ nie można skopiować zdjęcia ...:-((( a pani w salonie nie zgodziła się na robienie zdjęć podczas przymiarek ...:-((( dopiero jak podpiszemy umowe i wpłacę kaskę ... (sukienka będzie szyta na miarę)
Model Paloma - tylko ja chce bez tych kokardek ...
http://www.annaskrzyszowska.pl/
00
kociak902
(18 lat temu)
A to moja-jak się uda wkleić...
00
A&M
(18 lat temu)
Czarna napisz mi proszę z jakiego salonu jest suknia na 3 zdjeciu. Też mi się bardzo podoba :-)
Dzięki!
A&M
00
A&M
(18 lat temu)
Czarna napisz mi proszę z jakiego salonu jest suknia na 3 zdjeciu. Też mi się bardzo podoba :-)
Dzięki!
00
Delka
(18 lat temu)
Kasia dziekuje:))))) tak sie ciesze, ze podoba sie nie tylko mi, to bardzo mile:) sukienka jest z salonu beauty - model MITSUKI.
00
Żancia
(18 lat temu)
aa no widzisz, teraz sobie przypominam :-) niestety starosc nie radosc - jem zdecydowanie za dużo masła! ;p
a jednak nie - nie bede miala wogole golerka jednak pozostane przy samym dlugim welonie zaciagnietym na ramiona.. to i tak tylko tyle co w kosciele przez te 45min wiec nie ma sensu :-) a poza tym jakos mierzylam rozne bolerka do niej i takie "malutkie" ktore wkleilas na fotce wtedy w watku i jakos do tej sukienki po prostu mi nie pasuje zadne bolerko...