Gastrostaff, ostrzeżenie!

Jednoosobowa "firma" która oferuje pracę w kuchni i sekcji F&B w hotelach, min. Mera Spa w Sopocie.

Na początku wszystko wydaje się ok, jeśli oczywiście ktoś lubi bądź potrzebuje pracować 7 dni w tygodniu. Jednak kiedy przychodzi do wypłaty, najpierw data opóźnia się wymówką "nie dostałem jeszcze przelewu z hotelu", następnie brakuje Ci połowy wypłaty gdyż "to są pieniądze za dni które przepracowała Pani wg dokumentów szefa kuchni".

Podsumowując nie polecam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gastrostaff, ostrzeżenie!

A gdzie jeszcze działa Gastrostaff, żeby się na niego nie natknąć ?? Świadomość (z pkt. widzenia klienta), że komuś w kuchni za wykonaną pracę nie zapłacili jest bezcenna. Ja takie restauracje omijam...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety nie wiem w jakich miejscach jeszcze, firma działa na zasadzie agencji pracy, zatrudniają Ciebie, ale pracujesz w różnych hotelach i restauracjach, przynajmniej tak mi powiedziano mimo że pracowałam tylko w Mera Spa, jednak tamtejsi hotelowi pracownicy mówili że kto pracownicy Gastrostaffu są w dużej rotacji z innymi hotelami.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale to bez konkretów to słabo. Jak już są takie informację to może warto uwiarygodnić swoją opinię podpisując się.
Inaczej, ja współpracowałem i nie podzielam opini.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...