Gazelle Marketing

Czy ktoś wie coś o tej firmie, może był tam na rozmowie? Wysłałam tam CV i od razu oddzwonili, nie wiem czy mam się cieszyć, czy zachować czujność...bo coś mi nie gra:(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gazelle Marketing

ja tyle razy wysylalam ze mi nie odpisali.. a zdania sa rozne ..;p
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zachowaj czujność. Dla mnie firma krzak. Pokój obdrapany, na 11:00 umawiają na raz 3 osoby. Totalny brak profesjonalizmy a dziewczyny siedzące i przeprowadzające wyglądają jakby wyszły z poprawczaka- jeszcze nie miałam rozmowy z osobą od HR w jeansach... No i w ogłoszeniu marketing B2B a na spotkaniu mówi o jakimś door to door więc chodzenie i wciskanie ludziom kitu. Dla mnie śmierdzi ta firma na kilometr. Wyszła po 1min.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuje pięknie za informacje :) tak myślałam, że to może być akwizycja. Pójdę na tą rozmowę chociaż i tak pewnie nic z tego nie wyniknie. Ale przynajmniej Galeria Bałtycka blisko więc poroznoszę tam swoje CV, inaczej szkoda mi by było na bilety.

na klonowej?ja bylam ostatnio na rozmowie wlasnie na klonowej(3cie pietro nazwa firmy jest tylko na drzwiach pokoju nr 11). mialo byc informowanie mieszkancow o jakis zmianach w energii czy cos takiego, brak profesjonalismu zgodze sie dziewczyny nawet niewiedzialy jak sie nazywam gdzie pracowalam itd i jeszcze stwierdzily ze jestem za stara (czy 30 lat to naprawde czas zwijac sie z tego swiata ?)jedno pewne juz nigdy nieodpowiem na ich ogloszenie i innych tez ostrzegam faktycznie cos tam smierdzi
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak to jest na Klonowej 1. Byłam tam na rozmowie i to jakaś kpina, tylko czas straciłam. Potwierdzam opinie powyżej, zupełnie tak samo miałam......

Tez mam jutro rozmowe, czyli faktycznie nie ma sensu tam jechac? Na czym polega praca?

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/praca-biurowa-ogl5440206.html

znowu sie ogłaszaja i nic a nic o akwizycji nie ma....

odpowiedziałam na to ogłoszenie i mam rozmowe w poniedziałek. Czy możecie powiedzieć coś więcej o charakterze wykonywanej pracy? Tak szczerze to nie pamiętam dokładnie treści ogłoszenia, a oni już je usuneli. Nie wiem czy warto brać dzień wolny w pracy i przekonać się, że to niewypał

do mnie dzownili dzisiaj i mam rozmowe we wtorek i tez niewiem czy warto;/ napiszcie prosze jak ktos byl teraz co mowili i jak to wyglada.

nie warto. firma krzak. mi mowili ze sie chodzi po domach i informuje o zmianach w dostawie energii(niewiem o co chodzi dokladnie)ze niby sa wynajeci z urzedu komunikacji elektronicznej czy cos takiego jeden wielki bajzel kobity same niewiedza co to jest i ma byc jedyny plus ze sa mile ale nie o to chodzi.a rozmowy faktycznie 10 osob na jedna godzine umawiaja . brak szacunku bo ty sie odpicujesz a one w dzinach siedza o profesjonalizmie niewspomne. podaja pietro bo na dole na spisie firm ich nie ma podsumowujac.TRZYMAC SIE Z DALEKA
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Faktycznie, ta rozmowa to skandal. Strata mojego czasu. Muszę się zwalniać z pracy na wszystkie rozmowy, więc kobieta która mi ręki nie poda, wygląda jak niechluj i nie ma do mnie żadnych pytać, nie ma mojego cv to skandal. uważajcie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak nazwa wskazuje: Gazelle mają długie nogi a do tego marketing, że sie przydają bo trzeba się dużo nalatać aby coś uchandlować ot co :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

praca polega na naciąganiu ludzi na 5-cio letnie umowy na energię elektryczną. Klient teoretycznie dostaje "gwarancję najniższej ceny" ale dochodzi mu do każdej faktury opłata handlowa 8 pln. Faktura jest jedna na dwa miesiące, więc klient dorzuca do interesu ok 50 zł rocznie. No i klientowi o tej opłacie się nie mówi. Gazelle sprzedaje produkty Energetyczne Centrum. Wpiszcie sobie w google tą firmę to wam wyskoczą wszystkie informacje.

Inne tematy z forum

Ile zajelo Wam znalezienie pracy albo ile juz szukacie:P (59 odpowiedzi)

szukam pracy juz przeszlo miesiac i tak sie zastanawiam, czy ze mnie jest jakas wyjatkowa noga,...

Terminal Kontenerowy w Gdyni (ten, gdzie parkuje prom Stena). (480 odpowiedzi)

Jeśli ktoś potencjalnie zainteresowany pracą w tym Terminalu (nie mylić z GCT z naprzeciwka),...

Firmy z branży stoczniowej które należy unikać..... (49 odpowiedzi)

Witam wpiszcie tu teraz trójmiejskie firmy z branzy stoczniowej które należy unikać i...