normalnie porażka (1) takiego nieprofesionalnego i ignoranckiego zachowania u obsługi dawno nie... ktosiek SKANDALICZNA OCHRONA ALE KLUB FAJNY (3) Ochroniarze są z przypadku, używają przemocy w chwilach kiedy nie jest to... mdk Zostawilem kurtke klucze i kluczyki (1) witam, w sobote tj 29-10-2011 zostawilem w Rock Cafe czarna kurtke, a w niej... Tom
Ptica - opinia (2) Polecam , ale dopiero jak wywalą z tego klubu ochronę, o godz. 3 nad ranem... Ptica Rock Cafe - jedyna rockowa knajpa w Trójmieście!!! (3) Powiem krótko, jak gra Fifi, to zawsze jest super impreza :)). Ale ja z innej... Piotr 140 - opinia (1) Może i kelnerki trochę znudzone i mało uśmiechnięte ale piwo podają? podają... 140 opinia (1) Wybrałam się do rocka po długiej nieobecności wraz ze znajomymi i jestem... Kasia cool (1) Czytając te opinie, wydaje mi się ze jest mowa o jakim inny pubie, przychodzę... Gaweł dno (1) Pozdrawiam beznadziejną ekipę z Rocka, jesteście zużyci i!!! Dreso ochrona -... kozak eMCe - opinia (1) Dj FiFi jest pozytywnym człowiekiem. A co do muzyki to wiadomo, ze wszystkim... eMCe Zmiany (2) Jestem klienta Rock Cafe od 4 lat, z racji na to ze aktualnie mieszkam w... Ela opinia (1) Klub generalnie jest super, przede wszystkim klimat i muzyka. Jednakże DJ... gdańszczanka Skandal ! (1) Klimat super. Obsługa beznadziejna a o ochronie nie wspomnę, klub bedzie miał... Gandalf TRAGEDIA (1) NIE JESTEM STALA BYWALCZYNIA I RACZEJ NIE BEDE, BYLAM KILKA RAZY. BARDZO... ZNIESMACZONA Polecam !!! (1) Nie pierwszy i nie ostatni raz tam gościłam. Świetny klimat, ceny w miare... K.A wolny bilet - impreza sylwestrowa w Rock Cafe (1) Mam do odsprzedania bilet na imprezę sylwestrową w klubie Rock Cafe.... lor najgorszy lokal w gdansku! (2) jedynym plusem gazety jest muzyka- inna niz w pozostalych klubach w... a nuda (1) jeśli zagląda sie tam częściej niż raz na kilka miesięcy człowiek poprostu... Łukasz Spokoloko (1) W ostatnią sobotę bawiliśmy się przednio, fajny klimat , dobra muzyka. Polecamy Ekipa G Żenujący lokal !!! (1) Miałem ostatnio "przyjemność" odwiedzić ten lokal. W mojej ocenie (i także... Mily