Gazeta Wyborcza z mapą rowerową Trójmiasta

Witam! Mam nietypową prośbę - jutro w Gazecie Wyborczej w Trójmieście wychodzi dodatek-mapa rowerowa Trójmiasta. Niestety mieszkam w województwie lubelskim i nie mogę kupić tej gazety. W związku z tym mam pytanie-czy znajdzie się jakaś uczciwa osoba która kupi taką gazetę i prześle mi ją drogą pocztową? Oczywiście koszty gazety jak i koszty wysyłki mogę przelać na konto lub zapłata przy odbiorze-jak komuś będzie wygodniej. Bardzo zależy mi na tej mapie. Mój e-mail: j.melgwa@gmail.com
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gazeta Wyborcza z mapą rowerową Trójmiasta

Jesteś pewny, że chcesz tą mapę?
Według mnie jest ułomna, sporo uproszczeń i do tego dziwnie oznaczone trasy (np. ul. Bytowska do rozgałęzienia asfaltu jest jako leśna, a dalej jako normalna - jeśli już to powinno być na odwrót).

Na terenach leśnych mało dróg i ścieżek zaznaczonych, więc nawigować nie będzie zbyt łatwo.

Napisz w jakim celu chcesz wykorzystać i czy chodzi o całe Trójmiasto czy tylko któreś z miast.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...