Gazetki

Proszę pomóżcie mi forumowicze - chodzi mi o to - do jakiej mam się zgłosić firmy, żeby roznosić po klatkach (na skrzynki na listy) gazetki z ofertami różnych supermarketów. Nie wiem gdzie mam się udać. Jestem osobą około 30- stki. Proszę o pomoc. Dziękuję.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gazetki

podbijam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

podaj maila wyślę numer telefonu

ja tez podbijam

Asiu spróbuj do firmy koło komisu samochodów używanych i cukierni Róg Wojskiego na rogu Niepołomickiej i Świętokrzyskiej w Gdańsku. Była tam jeszcze niedawno (ok. pół roku temu) firma, która oferowała roznoszenie ulotek jak i pracę biurową (szczegóły mieli podawać na spotkaniu, więc trochę podejrzane). Jeśli jednak tej firmy już nie ma to wyszukaj w wyszukiwarce ogłoszeń o pracę dot. kolportażu ulotek w Gdyni (w okolicach ul. 10 lutego) i Sopocie (Monciak i Górny Sopot - np. Armii Krajowej). Ciągle tam kogos szukają. Słyszałem też, że Carrefour zleca jakiejs firmie kolportaż ich gazetek.

P.S. Spróbuj też tutaj, może Ci się uda ??...http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/osoba-do-roznoszenia-ulotek-na-stale-ogl7779753.html

zapytaj sie w tesko market.jesli szukasz na terenie gdanska to uwazaj sa oszusci

Inne tematy z forum

PRACA SEZONOWA ZA GRANICĄ (30 odpowiedzi)

Cześć, intersuje mnie praca za granicą. Zbieranie owoców lub warzyw. Gdzie najlepiej szukać...

Wyjazd za granicę za pośrednictwem agencji pracy (3 odpowiedzi)

Szukam sprawdzonej agencji żeby wyjechać za granicę do pracy .myślałam o holandii,anglii . praca...