Gdańsk Południe - dzielnice młodych ludzi

Opinie do artykułu: Gdańsk Południe - dzielnice młodych ludzi.

Południowe dzielnice Gdańska - Chełm, Ujeścisko-Łostowice, Jasień i Orunia Górna to obszar zamieszkany przez najmłodszych i najlepiej wykształconych mieszkańców miasta - tyle mówią statystyki. Duża część naszych czytelników uważa jednak - o czym regularnie dowiadujemy się z komentarzy pod artykułami - że to korkująca się sypialnia z tanimi mieszkaniami. Gdańsk Południe rozwija się bowiem w takim tempie, że infrastruktura komunikacyjna za nim nie nadąża.

Na Chełmie mieszka 38 tys. ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie, bo dzieci nie będzie mial..po pracy w korpo jest juz wyprany z uczuć i bezplodny przez stresy..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

no rzeczywiście

jeśli chodzi o orunię górną to obecnie sytuacja jest znacznie gorsza niż mieszkańców okolic jabłoniowej / warszawskiej
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Już wszystko stoi

Nic nie pomoże. Tylko budowa skm.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

kij ci do tego, boli, ze dostałem i mam swoje za free, a ty będziesz tyral jak osioł, zeby splacic?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 17

A za kilka lat

kolana do wymiany.

o proszę jakie świetne potwierdzenie powyższej tezy :)

no tak, masz to jeździsz, a twórz sobie korki i narzekaj na nie w tym samym momencie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ty cpiesz, jak widac..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wyobrażasz sobie jak wszyscy mieszkańcy Gdańska

mieszkają tylko w ścisłym centrum?

Twoja za to zaciągała..soltysowi po same kule...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kazdy ma to na co zapracowal, jak dla mnie to spoko ze Ci sie udalo, ttlko nie kumam po co to wieczne narzekanie na te korpo skoro mozna to obrocic w swoj wlasny sukcec i chociazby splacic to mieszkanie przy okazji nie odmawiajac sobie innych przyjemnoaci. Kazdy ma taki standard zycia na jaki sam sobie zapracowal
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Za to z hemoroidami..

Słoik z poludnia

Nie wierze jak czytam co za fala hejtu spada. Ludzie ogarnijcie sie i zajmojcoe.sie.swoim zyciem zamiast pisac.takie.glupoty zawistne Janusze,.rodowici gdanszczanie. Jprdl nie wierze, brak slow na.takie prostactwo
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 9

Myślę, że to życzeniowe myślenie

Co to zmieni mieszkańcom Oruni Górnej. Z buta szybciej dojdą do centrum. Co mi da Nowa Bulońska? Jak trzeba stracić 0,5 na Havla lub Małomiejskiej. Dodatkowo ruch napływa z Maciek i Borkowa.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Biedol i nieudacznik...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 15

Nie stać? Tak najlepiej jęczeć, zmień prace, poznaj odpowiednich ludzi, brdzie cie stać na wszystko..ale jak sie jest biurwa, czy robolem, to tylko jęczeć pozostaje..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

Bierz kredyt, biedolu, bierz..nie jestem bananowcem, mam w zyciu fart i talent do robienia kasy, stad dwa mieszkania za gotówkę kupiłem, gdzies mam wasze śmieszne kredyty i raty, biedo pracująca..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10

Tam jest niezbędna skmka

I tyle w temacie.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

.

Nie podoba sie ??? To won do siebie sloiku ....do Bobolewa Wielkiego. Bedziesz tam wpieprzal grzyby i jagody.Raj na ziemi
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak wolisz płacić 2500 na miesiąc, zamiast wylozyc na raz 400 000 jednorazowo i miec spokoj, to fakt, jesteś biedny..i głupi..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9